Aktualni kraljevi trači z otoka

V kraljevo družino priženjena tašča je postala domišljava, princ Harry bo dopolnil 30 let, najmlajši družinski član pa izjemno rad plava. In to je le nekaj tračev iz življenja ene najbolj slavnih kraljevih družin.

Aktualni kraljevi trači z otoka (foto: Lea) Lea
4. 9. 2014

Pa začnimo na začetku ...

Postala je naduta

Mama vojvodinje Kate Middleton, Carole, je povsem spremenila svoje vedenje. In težko bi rekli, da tega ni nihče pričakoval. Carole Middleton je svoje življenje zelo očitno posvetila temu, da bi hčerki bogato omožila. Tako ju je tudi vpisala v prestižne šole, saj je vedela, da bosta tako prišli v visoko družbo. No, verjetno se ji ni niti sanjalo, da ji bo uspel veliki met in da bo ena od hčera prišla na britanski dvor in postala britanska kraljica. A to se je v resnici zgodilo in zdaj tisti, ki so blizu družini Middleton, pravijo, da je postala Carole zelo naduta in arogantna. Hitro se je namreč privadila na izjemno razkošno življenje in dejstvo, da je zelo blizu kraljevi družini. Nekateri pravijo celo, da se vede, kot bi bila sama kraljica.

Praznoval bo 30 let

Britanski princ Harry bo imel okroglo obletnico. 15. septembra bo namreč dopolnil 30 let in ob tej priložnosti mu svakinja Kate Middleton pripravlja veliko zabavo. Med povabljenimi naj bi bili tudi prinčevi nekdanji dekleti, Cressida Bonas in Chelsy Davis; seveda pa ne bo manjkala niti sedanja spremljevalka Camilla Thurlow. Zabava naj bi bila v Kensingtonski palači, kjer bodo eno od soban spremenili v klub.

Navdušen nad plavanjem

Vojvodinja Kate je odkrila, da njen sin, princ George, izjemno rad plava. To je povedala tudi svetovnemu prvaku Jamesu Hickmanu, ki je v šali dejal, da bo mogoče mali princ potemtakem nekoč bodoči sodnik na olimpijskih igrah. Ali da bo celo tako dober, da bo kot plavalec na njih tudi nastopal. Kate sina velikokrat pelje na plavanje in glede na to, da sta oba malčkova starša športna navdušenca, bo verjetno šel lepo po njunih stopinjah.

Obiskala bo Malto

Konec septembra bo vojvodinja Kate odpotovala na prvo samostojno potovanje na Malto. To bo njen prvi uradni obisk v tujini v okviru kraljevih dolžnosti. Tokrat bo šla sama, brez moža, princa Harryja, in sina, princa Georgea. V palači San Anton jo bo pričakala tamkajšnja predsednica Marie-Louise Coleiro Preca, srečala pa se bo tudi s predsednikom vlade, Josephom Muscatom. Ogledala si bo nekaj vojaških dogodkov in zgodovinskih dokumentov v narodni knjižnici ter bila prisotna na slovesnosti ob 50. obletnici samostojnosti te otoške države.