Ah, te nadležne dlačice!

Vosek ali depilacijska krema, britvica ali epilator ... kako se naše zvezdnice lotijo neželenih dlačic.

22. 7. 2009

Anja Rupel

Britvica je zakon!

Pevka že od nekdaj prisega na britvico. “Poskusila sem tudi vosek, ampak sem zraven tako trpela … Težko prenašam bolečino,” nam je zaupala Anja, ki je letos hodila v dermatološki center na lasersko odstranjevanje dlačic pod pazduho. “Super je bilo, sem se navdušila in šla dvakrat tudi na odstranjevanje za bikini predel, ampak tam je pa preveč bolelo.”

Erika Žnidaršič

Jeseni na laser

Televizijska voditeljica nadležne dlačice odstranjuje kar s postopkom depilacije. “Hodim h kolegici,” je povedala Erika in dodala, da se včasih depilira z voskom in trakovi tudi doma. “Razmišljam, da bi šla jeseni preizkusit laser, čeprav sem slišala, da so rezultati različni – pri nekaterih deluje, pri drugih ne.”

Irina Osypenko

Epilacija brez vraščanja

Manekenka za odstranjevanje dlačic uporablja epilator, zato so njene noge gladke tudi po več tednov, z vraščanjem dlak prav tako nima težav. “Pogosto delam piling in preprečim vraščanje,” je dejala Irina in dodala: “Če sem na dopustu in epilator pozabim doma, v skrajni sili uporabim britvico.”

Nuša Derenda

Depilacijska krema je boljša

Pevka je v prejšnjih letih redno uporabljala britvico za ženske. “Kar nekaj let sem odstranjevala dlačice z britjem, letos pa sem začela uporabljati depilacijske kreme. Je malo boljši način kot britvica, saj zdrži nekaj dni dlje,” nam je zaupala Nuša in dodala: “Dolgoročno že razmišljam o laserskem odstranjevanju.”

Vir: Lea

www.govori.se