Adrijana Dimec razkrila, kakšen pomen ima zanjo poroka

Najboljša razlaga pomena poroke vseh časov! <3 (P.s. Tole preberi svojemu dragemu takoj zdajle!)

Adrijana Dimec razkrila, kakšen pomen ima zanjo poroka (foto: Ana Gregorič) Ana Gregorič
19. 8. 2018

Parček, ki ga občudujemo vse od lanske košarkarske pravljice, še posebej pa se nam je usidral v srce z njuno letošnjo poroko, je res lahko za zgled vsem zaljubljencem. Tokrat je Adrijana za revijo Story razkrila, kakšen pomen ima zanju poroka.

"Kakšen pomen ima po vašem mnenju poroka? Verjamete, da se odnos med partnerjema spremeni?" je lepo blogerko vprašala novinarka naše hiše.

Adrijana je odgovorila:

"Poroka je priložnost, da par na edinstven način, v krogu ljudi, ki jih ima najraje, slavi svojo ljubezen in zgodbo.

Življenje se namreč odvija tako hitro, da si redko vzamemo čas in pomislimo, kako noro je vse skupaj. To, da sva se našla ravno midva, da sva se zaljubila. Kako srečna sva lahko, da imava drug drugega, kakšno darilo je to.

No, poroka je točno to!

Tako se zamisliš, izraziš drug drugemu, kaj si pomeniš, in navsezadnje obljubiš brezpogojno ljubezen ter zvestobo do konca življenja."

Lepo, ne?

Adrijana pa je v obširnem intervjuju za revijo Story razkrila tudi,

kakšna čustva ju z Žigo prevzemajo sedaj, mesec dni po poroki ...

"Zdaj sva že popolnoma navajena spet na vsakdanjik in prav noro se nama zdi, koliko energije, časa in truda gre v en dan, ki niti ne traja 24 ur.

Pa vendar se s pomenom tega dne ne more kosati prav nič. Še vedno se z nasmeškom na ustih vračava v tisti najin dan in tako bo verjetno do konca življenja. Verjamem, da bova navdih vedno črpala od tam.

Mogoče se bova takrat, ko pridejo dnevi, ko si bova šla rahlo na živce, ko bo kdo koga razjezij, spomnila na ta dan, na vse obljube – da si bova kljub temu, da ne bo vedno enostavno in lepo, vedno in za vselej brezpogojno stala ob strani."

Cel intervju si lahko prebereš v aktualni številki revije Story
Napisala Nika Arsovski
Fotografije: Ana Gregorič in osebni arhiv

Preberi še: Utrinki sanjske poroke košarkarja Žige Dimca in njegove Adrijane (FOTO) in Raziskali smo, kako Adrijana Dimec redno neguje svoje božanske lase

Priporočamo tudi: Namesto da rečeš 'LJUBIM TE', naredi to!