Adele je iskreno spregovorila o svoji telesni podobi

Priljubljena svetovno znana zvezdnica je v enem od intervjujev spregovorila o tem, ali ima težave s svojo telesno podobo. Njen odgovor te zna presenetiti.

Adele je iskreno spregovorila o svoji telesni podobi (foto: Profimedia) Profimedia
19. 11. 2015

27-letna Adele ima pri svojih letih zelo zrel pogled na življenjske tegobe, a po drugi strani Adele tudi ni običajna 27-letnica.

20. novembra bo izšel njen tretji studijski album, njena uspešnica Hello trenutno posega po vrhovih številnih glasbenih lestvicah, zato se glasbenico trenutno pretežno posveča promociji in medijem.

V enem od intervjujev so pevko tako povprašali tudi, ali se sooča s težavo o telesni samopodobi. Na vprašanje je Adele mirno odgovorila:

"Če imam težave s telesno samopodobo. Seveda jih imam.

Ampak ne dovolim, da bi to vplivalo na moje življenje," je bila iskrena v duhu trenutne svetovne krize dodala:

"Trenutno se v svetu dogajajo veliko večje težave kot pa so težave o tem, kako se počutim v svojem telesu."

Dodala je še, da se bolj kot na to, kako je različna od drugih, osredotoča na tiste aspekte svojega telesa, ki jo delajo edinstveno.

"Ti si samo ena, zakaj bi torej želela biti videti kot visi drugi? Zakaj bi želela imeti tako pričesko kot drugih in imeti enaka mnenja kot drugi?" je samozavestno odgovorila Adele.

Mimogrede, ta teden je luč sveta ugledala še ena nova Adelina skladba z naslovom When We Were Young.

Prisluhni, kako jo je v živo odpela v znanem Londonskem studiu:

Preberi še: Tega zagotovo nisi vedela o Adele! ali pa si oglej, kako so danes videti zvezdniki serije Beverly Hills 90210!

Priporočamo tudi članek: V trendu je jesenska moda v odtenkih rožnate