Adam Levine je zelo odprt v spolnosti

Naj bo na odru s svojo skupino Maroon 5, v vlogi člana žirije šova The Voice, kot igralec, poslovnež ali pa modni oblikovalec ... Adam Levine je uspešen na prav vseh področjih, ki se jih loti, in če temu dodamo še njegov privlačni videz, postane hitro jasno, zakaj je tako zelo priljubljen med pripadnicami nežnejšega spola.

Adam Levine je zelo odprt v spolnosti (foto: Profimedia, Getty Images) Profimedia, Getty Images
18. 6. 2015

Adam Levine s svojo pop-rok skupino Maroon 5, ki je uspehe začela nizati leta 2004, in sicer z uspešnicama This Love in She Will Be Loved, ki sta se znašli na albumu Songs About Jane, vedno znova osvaja svetovne glasbene lestvice.

Še posebno med ženskami izredno priljubljen zvezdnik pa ni aktiven le v glasbenem svetu, ampak tudi na številnih drugih področjih, med drugim sedi v žiriji ameriške različice šova The Voice, kar pa - mimogrede - ni navduševalo nogometaša Barcelone Gerarda Piquéja.

Postavnega katalonskega branilca je namreč motilo, da se je Adam med snemanjem tega televizijskega šova stalno dotikal njegove srčne izbranke, kolumbijske glasbenice Shakire, s katero ima nogometni zvezdnik dva sinova.

Levine

Da bi bila stvar še hujša, je bil Gerard prepričan, da je njegovi dragi godila pozornost, ki jo je dobivala od Adama, in da mu je vračala z isto mero.

"Piqué ju pozorno opazuje in njun odnos mu ni všeč," je aprila lani pojasnil prijatelj 28-letnega žogobrca, ki je znan po svojem ljubosumju, za katero pa zdaj nima več razloga, saj njegove drage ni več v žiriji te oddaje.

Kakorkoli že, leta 2013 je Adam očitno dobil občutek, da je premalo dejaven, saj je zaplul še v oblikovalske vode in za trgovsko verigo Kmart na trg izstrelil svojo modno kolekcijo za moške in ženske.

Poleg oblek je ustvaril še svoj parfum oziroma dva parfuma, eno moško in eno žensko verzijo.

In to čeprav je bil nekoč precej goreč nasprotnik tega, da zvezdniki služijo s svojimi dišavami, in je na Twitterju celo napisal:

"Razglašam uradno prepoved zvezdniških parfumov. Od zdaj se to kaznuje s smrtjo."

No, 'grešnik' Adam smrtne kazni ni dobil, kar je med drugim izkoristil tudi za to, da se je preizkusil kot igralec.

levine

Prvenec v igralskih vodah je leta 2009 doživel v humoristični seriji 30 Rock, v kateri je igral samega sebe, tri leta pozneje pa je igralski talent lahko dokazal v treh epizodah druge sezone popularne ameriške serije Ameriška grozljivka, ki jo predvajajo od leta 2011 in v kateri je upodabljal Lea Morrisona.

levine

Leta 2013 je ob angleški igralki Keiri Knightley zaigral v glasbeni drami Begin Again, sredi maja pa je v kina prišla glasbena komedija Prava nota 2, v kateri ga lahko vidimo v vlogi sodnika šova The Voice. Sicer pa se Adam že tri leta dokazuje tudi kot poslovnež, saj vodi svojo glasbeno založbo 222 Records.

Med njegove slavne varovance med drugim spada tudi Matthew Morrison, 36-letni glasbenik in zvezdnik serije Glee.

Mimogrede, o tem, kako zelo vsestranski je - bolj za šalo kot zares - dokazuje tudi to, da ni izrazit desničar ali levičar, ampak je enako spreten z obema rokama. Piše z levo roko, za številne druge aktivnosti, kot je igranje kitare, pa uporablja desnico.

mama

'Multipraktik' Adam Noah Levine, ki se je rodil 18. marca 1979 v Los Angelesu, se je z glasbo prvič srečal že kot otrok.

Kot pogosto poudarja v intervjujih, je njegova družina, ki jo sestavljajo še oče Fred Levine, ustanovitelj verige trgovin na drobno M. Fredric, mama Patsy Noah Levine ter brata Michael in Sam, zelo glasbeno usmerjena.

"Od nekdaj sem bil nor na glasbo. Že ko sem bil majhen otrok, je imela glasba prav posebno mesto v mojem življenju. Še vedno se zelo dobro spominjam občutka, ko sem kot majhen deček v rokah prvič držal kitaro. Ta občutek me je vrgel na rit!" se spominja Adam, ki so mu kot najstniku diagnosticirali sindrom ADHD oziroma motnjo pomanjkanja pozornosti.

Gre za nevrovedenjsko motnjo, definirano s simptomi nepozornosti, hiperaktivnosti in impulzivnosti, ki pa ga na srečo ni ovirala na poti uresničevanja življenjskih ciljev.

V času, ko je še drgnil srednješolske klopi, je spoznal Jesseja Carmichaela in Mickeyja Maddena, s katerima je pozneje ustanovil skupino Maroon 5, že pred tem, septembra 1995, pa se je z Jessejem, Jamesom Valentinom, Ryanom Dusickom in še enim fantom, ki je hodil na njihovo šolo, združil v garažni bend Kara's Flowers.

Dokaz za to, da so nadarjeni, so nadobudni fantje dobili že zelo kmalu, saj jih je na enem izmed nastopov opazil neodvisni glasbeni producent Tommy Allen in jim skupaj s svojim partnerjem, komponistom in producentom Johnom DeNicolo, ponudil pogodbo o sodelovanju.

Leta 1997 so za založbo Reprise Records izdali svoj debitantski album z naslovom The Fourth World, ki pa je doživel pravi polom, saj so prodali le okoli pet tisoč izvodov.

Po tem neuspehu je skupina razpadla in njeni člani so ubrali vsak svojo pot. Adam se je preselil v New York, kjer je prišel v stik s takrat povsem novimi glasbenimi smermi, kot sta hip hop in r'n'b.

Čez nekaj časa so se nekdanji člani skupine Kara's Flowers ponovno združili, in sicer z namenom, da bi s skupnimi močmi ustanovili nov bend, Maroon 5.

levine

Uspeh te skupine pa je bil resnici na ljubo precej veliko presenečenje. Njen že omenjeni debitantski album Songs About Jane, za katerega je vodja skupine Adam navdih našel v svojem nekdanjem dekletu, je izšel že leta 2002, se razvil v skrivnega favorita in se počasi, a vztrajno in z gotovostjo vzpenjal proti samemu vrhu glasbenih lestvic.

In vzpenjal se je toliko časa, dokler ni leta 2004, torej kar dve leti po tem, ko je ugledal luč sveta, naposled pristal med prvimi desetimi albumi uradne ameriške lestvice albumov.

Od takrat se je - kar se tiče prvotne zasedbe skupine - nekaj stvari sicer spremenilo, a fantje iz skupine Maroon 5 še vedno ustvarjajo uspešnice.

Do zdaj so na trg poslali pet albumov, poleg že omenjenega prvenca še It Won't Be Soon Before Long, Hands All Over, Overexposed in V, ki je luč sveta ugledal konec avgusta lani.

Prav vsi so se znašli med prvimi desetimi albumi na ameriški lestvici, fantje pa se lahko pohvalijo še s tremi uspešnicami, ki so zasedale prva mesta lestvic, in z ravno toliko osvojenimi grammyji.

Pa pustimo suhoparne podatke, povezane z glasbo, in se posvetimo Adamovemu zasebnemu, natančneje ljubezenskemu življenju.

Bili so časi, ko je ta možakar, kot se za pravega rokovskega zvezdnika tudi spodobi, punce menjaval kot po tekočem traku.

Pravzaprav to početje ni prav nič presenetljivo, saj gre ne nazadnje za slavnega in bogatega moškega, ki je novembra 2013 dočakal še uradno potrditev tega, da je zelo privlačen, saj je postal najbolj seksi moški omenjenega leta po izboru revije People.

Temu laskavemu nazivu primerno so bile njegove srčne izbranke že od nekdaj v večji meri manekenke, ena je bila lepša od druge.

Prva, ob kateri se je razvpiti ženskar vsaj nekoliko ustalil, je danes 29-letna rusko-ameriška manekenka in igralka Anne Vyalitsyna, ki jo je spoznal na začetku leta 2010, ko je v Las Vegasu nastopal na zabavi ob izidu revije Sports Illustrated, posvečene kopalkam.

Anne

V letu 2011 je med njima prišlo do vročega sodelovanja, saj se je Adam razgalil za februarsko številko britanske verzije revije Cosmopolitan, in sicer z namenom, da bi dvignil zavest o raku na modih in prostati.

Na njegovem povsem golem, mišičastem in tetoviranem telesu so edino 'strateško' točko pokrivale dlani njegove takratne izbranke Anne.

"Večino svojega življenja sem preživel gol. Pravzaprav mi pogosto govorijo, da ni primerno, da sem tako veliko razgaljen. Toda živim v Kaliforniji, kjer je vedno vroče. Zakaj torej ne bi bil? Na ženskah je spodnje perilo videti neverjetno, a v njem uživaš šele takrat, ko ga snameš in preideš na bistvo," je svojo odločitev, da se razgali, takrat komentiral Adam, ki o sebi pravi,da je ekshibicionist in da je zelo odprt, ko gre za spolnost.

Aprila 2012, po dobrih dveh letih, ki sta jih preživela skupaj, sta Adam in Anne naznanila, da sta se razšla.

Že naslednji mesec se je glasbenik, ki naj bi imel vroče razmerje tudi s težavno igralko Lindsay Lohan, začel sestajati z očitno usodno žensko, deset let mlajšo namibijsko manekenko Behati Prinsloo, ki jo poznamo tudi z modnih revij slovite znamke spodnjega perila Victoria's Secret.

Behati

Začetek njune ljubezenske zgodbe sicer ni bil videti najbolj obetaven, saj sta marca 2013 ubrala vsak svojo pot, za piko na i pa se je zdelo, da se Adam s tem ni pretirano obremenjeval, saj so ga že maja zasačili med pristnim druženjem z danes 23-letno dansko manekenko Nino Agdal, še enim modelom revije Sports Illustrated.

Očitno pa razmerje z Nino ni bilo posebno resno, saj se je kmalu zatem pobotal z Behati in jo že julija zaprosil.

"Pevec in njegova punca Behati Prinsloo sta presrečna, da lahko objavita tako lepo novico," je zaroko uradno naznanil njegov predstavnik in dodal, da je njegov slavni varovanec svojo drago zaprosil v Los Angelesu.

Ker je Adam - v nasprotju s pričakovanji - precej staromoden, ko gre za družinske odnose, se mu je zdelo zelo pomembno, da Behatijin oče Boet odobri njuno zaroko.

"Seveda sem ga prosil za blagoslov in lahko rečem, da sem bil na robu živčnega zloma, ko sem se pripravljal na ta pogovor," je priznal zvezdnik, ki pa ga je gospod Prinsloo lepo sprejel in 19. julija lani je na vrsto prišla še poroka.

Večno zvestobo sta si obljubila v priljubljenem mehiškem letoviškem mestu Cabo San Lucas.

Med 275 svati, ki so se lahko v živo prepričali o tem, kako zelo lepa je bila nevesta v poročni obleki znamke Marchesa, je bilo kar nekaj znanih obrazov, med drugim igralci Robert Downey mlajši, Jonah Hill in Jason Segel ter manekenki Coco Rocha in Erin Heatherton.

Poroke so se udeležili tudi ženinovi kolegi iz benda, James Valentine je med poročno slovesnostjo igral akustično kitaro, Jesse Carmichael pa je bil Adamova priča.

"Vedno sem hrepenel po tem, da bi spoznal žensko, s katero bi preživel vse življenje. In prav Behati je ženska, s katero bi rad delil preostanek svojega življenja," zatrjuje romantični Adam, ki si namerava s svojo srčno izbranko nekega dne ustvariti družino.

"Rad bi imel sto otrok. Rad bi imel več otrok, kot je še socialno odgovorno. Ne vem pa, kdaj jih bova naredila. Zdaj tega ne moreva, a mislim, da je to absolutni načrt za prihodnost," je razkril lani poleti.

Slavna zakonca sta med drugim znana tudi po tem, da svojo ljubezen rada slavita javno, na družabnih omrežjih, zlasti na Instagramu, kjer vedno znova objavljata skupne fotografije ali pa fotografije drug drugega.

Glasbenik ima na Instagramu več kot tri milijone oboževalcev, Victorijinemu angelčku pa sledi skoraj dva milijona ljudi, kar pomeni, da izlive njune ljubezni spremlja kar veliko radovednežev.

Adam, ki se - ker je njegov brat Sam istospolno usmerjen - pogosto javno zavzema za pravice gejev in lezbijk, pa ne razkazuje rad le svoje lepe soproge, ampak z objavljanjem fotografij iz poklicnega in zasebnega življenja ponuja tudi vpogled v svoj vsakdanjik.

Zdi se, da se v svetu družabnih omrežij počuti kot riba v vodi, saj je aktiven tudi na Facebooku in Twitterju, kar še posebno razveseljuje njegove oboževalce oziroma predvsem oboževalke, ki imajo tako občutek, da je njihov idol nekako dosegljiv.

Napisal: Tim Jeras (za Story)
Fotografije: Profimedia, Getty Images

Izbrali smo drugačen pristop. Ga boste podprli?
V nasprotju z ostalimi mediji smo se odločili, da svoje spletne vsebine ohranimo brezplačne za vse. V času, ko je sledenje aktualnim informacijam nujno, verjamemo, da si vsak od nas zasluži dostop do natančnega in celovitega pregleda vsebin. Poleg tega pa tudi neomejen dostop do kakovostnih lifestyle vsebin.
Vsak prispevek, velik ali majhen, je dragocen in ključnega pomena za našo uredniško neodvisnost.

Podpri in prispevaj

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri