Aaa! Zvezdnik serije Razočarane gospodinje se potepa po Sloveniji!

Slovenija je vedno večji magnet za turiste, med katerimi je vedno več tudi svetovnih zvezd.

Aaa! Zvezdnik serije Razočarane gospodinje se potepa po Sloveniji! (foto: Profimedia) Profimedia
16. 8. 2018

Zadnjim večjim imenom, ki so dopustovali v Sloveniji, se je te dni pridružil še zvezdnik iz serije Razočarane gospodinje. Njegov lik boš prepoznala kot moža Mary Alice, katere umor tudi sproži prvi zaplet v seriji.

To je Mark Moses!

Mark Moses oziroma Paul Young, kot je bilo ime njegovem liku v seriji, si te dni s svojo ženo, igralko Annie LaRussa, ogleduje slovenske znamenitosti. Med obiskom prestolnice sta se ustavila tudi v Narodni galeriji. O njunem ogledu so na uradni Facebook strani Narodne galerije zapisali:

"Ameriški igralec Mark Moses (morda ga poznate po vlogah iz nanizank Razočarane gospodinje, Oglaševalci, Domovina, CSI, Zakon in red) včeraj v Narodni galeriji sicer ni snemal nove serije, je pa prišel skupaj z ženo občudovat naše umetnine. Na razstavi del Ivane Kobilce mu je bila najbolj všeč slika Bosanec z guslami, ki jo je Kobilca naslikala med svojim bivanjem v Sarajevu, in je sicer v zasebni lasti."

Upamo, da bo igralec tudi na svojem Instagramu delili kakšen utrinek iz naše prelepe Slovenije, kot je v začetku avgusta delil spodnjo fotografijo iz Belgije.

 

A post shared by Mark Moses (@themarkmoses) on

Foto: Profimedia, Facebook.com/@narodnagalerija

Preberi še: Jasna Kuljaj objavila redke fotografije svoje hčerkice

Priporočamo tudi: Namesto da rečeš 'LJUBIM TE', naredi to!