99 najbolj seksi žensk na svetu!

Več kot milijon bralcev moške spletne strani Ask Men je izbralo 99 najbolj zaželenih žensk na svetu. Preveri, kako sočen in seksi je seznam lepotic.

9. 2. 2012

Pisan seznam ponuja kar nekaj znanih ženskih imen, prav vse pa se lahko pohvalijo (poleg lepote) s seksapilom, posebno karizmo in predvsem mladostnostjo.

Na vrhu lestvice se je znašla kolumbijska seks bomba Sofia Vergara, ki je pred kratkim blestela na rdeči preprogi Guild Awards in ki ima vse ženske atribute na pravem mestu.

“Zelo sem počaščena, da sem postala najbolj zaželena ženska leta po mnenju bralcev spletne strani Ask Men. Rada bi se zahvalila vsem moškim, ki se me želijo,” je počaščeno povedala Sofia.

Med top deseterico so se znašle še Kate Upton (2. mesto), Rooney Mara (3. mesto), Miranda Kerr (4. mesto), Nicki Minaj (5. mesto), Emma Stone (6. mesto), Scarlett Johansson (7. mesto), Kim Kardashian (8. mesto) in Rihanna (9. mesto).

Na začudenje ali srečo – na lestvici ni že nekoliko 'prežvečenih' hollywoodskih div – Angeline Jolie, Jennifer Aniston in Salme Hayek.

Največje presenečenje na lestvici je zagotovo posebna, a težko bi rekli super seksi pevka Lady Gaga, pristala je celo na 18. mestu, takoj za Katy Perry, Seleno Gomez, Milo Kunis in Zooey Deschanel – ja, četica lepotic, za katere tudi najbolj zoprne ženske ne moremo reči, da niso
fletne in seksi.

Na lestvico so se med drugim uvrstile tudi Kate Beckinsale, Olivia Wilde, Jessica Alba, Kristen Stewart, Lara Stone, Blake Lively, Anne Hathaway, Beyoncé, Clooneyjeva lepotica Stacy Keibler, Penelope Cruz, Bar Refaeli, Gisele Bündchen, obupana ločenka Demi Moore je pristala na 80. mestu.

Na 99. mesto se je uvrstilo novo poredno dekle Hollywooda Paz de la Huerta, ki trenutno z veliko lahkotnostjo polni ameriške rumene časopise. Tik pred ameriško porednico pa je angleška kraljeva ‘živahnica’ Pippa Middleton, ki jo je močno prekašala bolj pomembna sestrica Kate, ki se je uvrstila na deseto mesto.

Povzeto po reviji Lea