9 zvezdnic mlajših od 25 let, ki jih lahko le občudujemo

Tako mlade, pa že tako uspešne. In predvsem bogate. Učimo se po njihovih primerih.

Mlada, uspešna in malce nora - Miley Cyrus (foto: profimedia) profimedia
6. 9. 2013

Jennifer Lawrence (23 let)

Dobitnica oskarja za nastop v filmu Silver Linings Playbook (2012), dve leti prej pa z dvajsetimi leti druga najmlajša nominiranka za oskarja, takrat za film Winter's Bone. Na podelitvi oskarjev se je spotaknila (glej video), pa smo jo zato takoj še bolj občudovali. Naslednje leto bo prevzela vlogo Raven v novi inštalaciji znanstveno-fantastične sage Možje X (X-Men: Days of Future Past).

Demi Lovato (21 let)

Po že štirih studijskih albumih in več milijonski prodaji drugega albuma Here We Go Again, se v naslednji sezoni šova X Faktor vrača kot mentorica potencialnim novim zvezdnikom. Obenem so jo povabili tudi k nastopu v šestih epizodah popularne serije Glee.

Dakota Fanning (19 let)

Še najstnica, pa ima v mobitelu shranjenih več telefonskih številk vrhunskih zvezdnikov, kot marsikateri hollywoodski starešina. Gledali smo jo v neštetnih uspešnicah, vključujoč I Am Sam (s Seanom Pennom), Sweet Home Alabama (z Reese Witherspoon), Man on Fire (z Denzelom Washingtonom), Hide and Seek (z Robertom de Nirom), War of the Worlds (s Tomom Cruisom) Iin v sagi Somrak. Nastopila je že v 49 filmih, pri osmih letih bila nominirana za nagrado SAG. Trenutno obiskuje univerzo v New Yorku.

Dakota Fanning Twilight
Dakota Fanning v sagi Somrak

Emma Watson (23 let)

Zelo lepo je odrasla Hermiona Granger iz serije Harry Potter. Trenutno študentka na univerzi Brown, že pri štirinajstih letih pa je imela več denarja, kot ga bomo mi videli v celem življenju. Naslednje leto jo bomo videli v epskem filmu Noah, kjer bo nastopila ob Anthonyu Hopkinsu in Russellu Crowu.

Emma Watson
Emma Watson v zaključku serije Harry Potter

Miley Cyrus (20 let)

Pevka, ki zna nase opozoriti zelo glasno in z bučnim odmevom. Prodala je več milijonov svojih plošč in se zasidrala kot opazna pop izvajalka. Iz podobe Hannah Montana je sedaj prava mlada mrha, ki svet zvezdništva zajema z veliko žlico. Njeno pravi ime je Destiny Hope Cyrus, njeni novi album Bangerz pa prihaja že 4. oktobra. Reklame ji zagotovo ne bo primanjkovalo.

Emma Stone (24 let)

Še ena igralka, dobitnica zlatega globusa, ki zna nositi čisto vse barve las. Duhovita, simpatična, igriva. Prvič smo jo videli leta 2007 v filmu Superbad, naslednje leto pa bo svoj prepričljiv nasmeh pokazala v drugem delu stripovske akcije The Amazing Spider-Man. Trenutno je zaposlena tudi s filmom, ki ga pripravlja famozni Woody Allen, projekt pa je še v postopku snemanja in nima naslova.

Emma Stone
Emma Stone v odličnem Gangster Squad (Gangsterska enota)

Kate Upton (21 let)

Lepotica, ki je vrnila gajstno telo v svet manekenk. Da so sočna dekleta izredno seksi, je Kate Upton uspela pokazati znova in znova, ko se je njena podoba selila iz te na ono naslovnico. Zafrkantska in vedno pripravljena na šaljive potegavščine (kar dokazuje tudi spodnji Go Daddy video). Mnoge moške revije jo uvrščajo v sam vrh najbolj seksi deklet trenutno na sceni.

Selena Gomez (21 let)

Pevka, ki je stopila iz sence Justina Bieberja. Nekdanja otroška zvezdnica, si zdaj - podobno kot Miley Cyrus - kroji samostojno pop kariero. Svoj imidž Disney punčke je pustila za seboj, pevsko kariero pa redno popestri tudi s potikanjem po filmskem svetu. Šokirala nas je v seksi drami Spring Breakers, naslednje leto pa naj bi se končno pripetil mjuzikal Rudderless, v katerem bo Selena nastopila ob Felicity Huffman.

Taylor Swift (23 let)

Fenomen moderne glasbene scene. Dobitnica nagrade grammy, ena najbolj prodajanih pevk današnjega časa. Dekle, ki si je noben fant ne bi želel za punco, saj znajo vsi njegovi primanjkljaji hitro končati v kakšnem njenem komadu. Za seboj ima 4 izredno dobro prodajane albume in serijo poznanih izbrancev, vključujoč Joe Jonasa, Taylorja Lautnerja iz sage Somrak, Johna Mayerja, Jaka Gyllenhaala, političnega dediča Conorja Kennedya in pevca skupine One Direction Harrya Stylesa. Zdaj vemo, od kod ji toliko materiala za njene romantično-tragične pesmice.