67-letna Cher se vrača na glasbeno sceno

Že dolgo je, odkar je Cher na radijske valove poslala kakšno novo uspešnico. Zvezdnica, ki ji upravičeno lahko nadenemo naziv diva, se po 12 letih spet vrača na glasbeno sceno.

22. 8. 2013

Oboževalci pevke Cher si lahko končno oddahnejo, saj 67-letna pevka očitno še vedno ni vrgla puško v koruzo. Na radijskih valovih se je namreč začel vrteti njen novi singel Woman's World, s katerim najavlja svoj novi album Closer To the Truth.

Cher je pesem prvič predstavila julija na glasbeni oddaji The Voice, zdaj pa je zanj posnela tudi videospot. V videospotu so se ji pridružile številne ženske, različnih narodnosti, videzov in starosti, pesem pa je namenjena predvsem ženskam. Sporočilo pesmi je enostavno, ampak optimistično  – ta svet pripada ženskam.

Čas bo pokazal ali bo Cher uspelo to, kar ji je leta 1998 uspelo s pesmijo Believe, ki je, z 11 milijoni prodanih primerkov, še vedno med najbolj prodajanimi pesmimi vseh časov.

Čeprav Cher ni že dolgih 12 let izdala nobene nove pesmi, pa še ne pomeni, da je diva, ki je na glasbeni sceni že od 60 let prejšnjega stoletja, počivala.

Ves ta čas je nanizala številne koncerte po celem svetu, od tega je imela tri leta tudi svoj lastni glasbeni šhow v Las Vegasu.