Žališ shujšati? Potem vsako jutro spij ta napitek (ne govorimo o vroči limonadi)

Tale slasten napitek zmanjša apetit, topi kilograme in pospešuje presnovo. Bo poskusila?

Žališ shujšati? Potem vsako jutro spij ta napitek (ne govorimo o vroči limonadi) (foto: Profimedia) Profimedia
28. 12. 2021

Si želiš hitrih in preprostih sprememb? In ne zgolj sprememb, ki se tičejo tvojega videza, temveč bi rada vidne spremembe zaznala tudi na svojem počutju?

Izvoli!

Spoznaj napitek, ki je sestavljen iz samo 2 sestavin in lahko pomaga pri uravnavanju počasnega metabolizma, pospeši delovanje črevesja, tebi pa s tem zagotovi izgubo kilogramov in izboljšanje fizičnega počutja. Napitek prav tako zavira željo po sladkem in nenadne napade lakote.

Astro: To se ti bo zgodilo v zadnjem tednu leta (tedenski horoskop od 27.12. do 2.1.)

Vse, kar potrebuješ za pripravo tega napitka, je kozarec jogurta in žlička cimeta. Ti dve sestavini dobro premešaj in napitek je pripravljen. Za tiste, ki se od svojega napitka želite še več, pa lahko po želji dodaš chia semena, ki bodo odlično poskrbela za tvojo prebavo in te obenem še dobro nasitila. 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Malin | goodeatings.com (@goodeatings)

Vsako jutro na tešče popij en kozarec in kmalu boš opazila spremembe na tvojem počutje in izgledu, vendar pa nikakor ne pozabi na redno telesno aktivnost in zdravo, uravnoteženo prehrano. Ne pozabi na uživanje zelenjave, zlasti tiste, ki je bogata z vodo. 

Ugotovljeno je bilo, da cimet uspešno znižuje raven sladkorja v krvi, ne da bi spodbujal prekomerno izločanje inzulina, ki je pomemben dejavnik za uspešno hujšanje. Redna stimulacija izločanja inzulina pospešuje izgubo maščobe v telesu. Po mnenju strokovnjakov bo uporaba cimeta nadzorovala izločanje inzulina, kar bo omogočilo uspešno in pospešeno izgubo maščobnih oblog. Ne pozabi tudi, da cimet zvišuje tvojo telesno temperaturo, kar močno pospešuje tvoj metabolizem. Prav tako pa je odlično sredstvo za zniževanje holesterola v krvi.

Jogurt pa je odlično sredstvo za izboljšanje prebave in pomoč pri sindromu lenega črevesja. Kaj praviš, boš preizkusila ta čudežni napitek?

Kitajski horoskop razkriva, kaj nas čaka v 2022 (z namigi, ki ti bodo prinesli cel kup sreče)

Fotografije: Profimedia

Preberite več na Elle.si