Astro: To se ti bo zgodilo v zadnjem tednu leta (tedenski horoskop od 27.12. do 2.1.)

Preberi, kaj ti zvezde napovedujejo za ta teden, in se pripravi. 💫

Astro: To se ti bo zgodilo v zadnjem tednu leta (tedenski horoskop od 27.12. do 2.1.) (foto: Profimedia) Profimedia
26. 12. 2021

OVEN

V določeni situaciji boste zaznali zaradi Merkurja v kozorogu velik potencial in iz ponujenih možnosti lahko iztržite kar največ. Energije za nove izzive vam ne bo manjkalo, čeprav vas prirojena previdnost še vedno nekoliko zavira. V drugi polovici tedna se boste izognili morebitnim napačnim odločitvam. Pred osebo, na katero želite narediti vtis, se boste odlično izkazali. V domačem okolju pa boste precej kritični do drugih in občutno manj potrpežljivi kot običajno.

BIK

V ljubezni se počasi podajte naprej, dovolite čustvom da se razbohotijo. Premislite o svojem načinu delovanja, ki bi ga bilo počasi potrebno spremeniti. Svoje delo boste kljub prazničnim energijam jemali zelo odgovorno in resno, ničesar ne boste hoteli prepustiti naključju. Lahko da boste zaradi tega velikokrat neverjetno trmasti in vzkipljivi. Podvizajte se že v začetku tedna, da kasneje ne boste imeli težav.

DVOJČKA

Nenadoma se bo večina vaših želja obrnila v popolnoma nepričakovano smer. Naj vas to ne skrbi, ker boste tudi na ta način zadovoljni. O svojih čustvih boste težko razmišljali, še težje pa govorili. V zadnjih dneh leta se boste usmerili v umirjanje odnosov in preizkušnje, ki si jih niste želeli, a bodo koristne. Uspelo se vam bo izkazati glede več vprašanj hkrati, vmes pa prihaja tudi nekaj prijetnih novic na zasebnem področju.

Kitajski horoskop razkriva, kaj nas čaka v 2022 (z namigi, ki ti bodo prinesli cel kup sreče)

RAK

Zgledujte se po tistih, ki so boljši in poiščite, ko bo na sporedu zabava v ožjem krogu tudi svoj čut za strastne podvige. Razmišljanje o prihodnjem letu vam prinaša nov zagon in optimistične smernice. Samski se boste v prazničnih trenutkih najpogosteje spogledovali na spletu, kar bo pomenilo, da več od krajše romance ne pričakujete. Težko se boste znebili globokih pričakovanj. V nedeljo boste potrebovali več počitka in predvsem miru, ki ga boste našli v zavetju doma.

LEV

Pri delu boste z razlogom, da bi se čim prej razbremenili hiteli, zato učinek ne bo najboljši. Želeli si boste hitrih rezultatov, pri čemer boste iskali zanimive bližnjice. Umirite nemirnega duha v sebi in se osredotočite na bližnje ter na počitek. V petek, ko nastopi konjunkcija med Luno in Marsom vas čaka nekaj prijetnih presenečenj. Vezani levi boste od partnerja proti koncu tedna čustveno nekoliko odtujeni in zamišljeni. Potrebujete nekaj časa zase, da se napolnite s pozitivno energijo.

DEVICA

Nič kaj navdušeni ne boste v tednu, ki ga spremlja Sonce v kozorogu nad ljubezenskimi novostmi. Ne morete si zagotoviti idealnih pogojev, kar velja tudi za počutje. Vztrajate, čeprav še niti sami ne veste, kako bi vse skupaj razvozlali. Nekaj bi radi rešili brez čakanja. Vendar tako ne bo šlo, vmes pa vas vedno bolj motijo tisti, ki morda zastavljajo preveč vprašanj hkrati. Odlično se boste počutili v pozornosti in čutili, da je prav vsak trenutek čisto vaš, zato se boste spogledovali z novimi podvigi. 

TEHTNICA

Na delovnem mestu boste v prvih dneh tedna malce na trnih, saj vas čaka zelo pomemben korak, ki bo določil vašo nadaljnjo usodo. Nikar ne izgubite živcev in potrpljenja. Postopki, na katere ne morete vplivati, se utegnejo zavleči. Poslušajte dober nasvet, ki vam lahko osvetli položaj. Pogumno se lotite izzivov, uporabite svojo sposobnost delovanja na dolge proge in tisto mehko odločnost, s katero vedno izpeljete vse. Najdaljša noč bo tokrat zelo umirjena, vendar prisrčna. 

ŠKORPIJON

V tednu pred vami ne boste čutili nobenega strahu. Majhna presenečenja so pred vrati. Na področju dela boste izumili metodo za vztrajanje. Koliko časa še, je drugo vprašanje.  Česar ne boste znali urediti z besedami, boste uredili s prepričljivimi dejanji. Poželi boste veliko občudovanja in potrditev. V zadnjih dneh tedna se boste bolj kot običajno osredotočili nase, ter na čustven del delovanja, ki vam bo v najdaljši noči še kako prišel prav.

STRELEC

Počasna energija, ki se dotika preteklosti vas bo zmotila. Vi bi želeli čim prej naprej, ne pa da vas čustva, spomini in ljudje vlečejo v preteklost. Imate dovolj dobrih argumentov, zato se boste prebili naprej. Vaša čustva bodo proti koncu tedna vedno bolj nestabilna. Bodite pozorni na vsako podrobnost, da nečesa pomembnega ne spregledate. Uspeh je skoraj za vogalom, vsekakor pa je pred vami še nekaj izzivov. Pravzaprav boste navdušeni nad tem, da se premikate naprej.

Tema dvema astro znamenjema je v letu 2022 usojeno postati najlepši par vseh časov

KOZOROG

Pogovor bo potrdil, da se na določeno osebo resnično lahko zanesete, vendar kljub temu pozorno in previdno izbirajte besede. Pazite v določeni situaciji, saj se lahko hitro zapletete v konflikt, ki ga bo težko rešiti. Mirna energija vam bo pomagala, da boste uredili vse potrebno in si v najdaljši noči končno oddahnili. Prijatelji bodo ključne osebe, ki bodo znale prisluhniti in vas vzpodbujati. Poudarek bo na odnosih in na sposobnosti pomagati drugim.

VODNAR

Skozi teden boste uživali boste v dobri hrani in v urejanju domačega ognjišča. Vse bo potekalo brez komplikacij. Družinske odgovornosti bodo spodbujale trezne premisleke in toplino. Pomagate si lahko s prilagodljivostjo, ki je ne bo manjkalo. Nedavna prijateljska pomoč se bo konec tedna pokazala kot pozitivna vzpodbuda. Nasmehnili se boste ob nečem, kar vas je spravljalo iz tira. Ne zapirajte se v nedeljo, ko boste utrujeni od vsega vase, ampak povejte kar si mislite.

RIBI

Preživite sredi tedna, ko boste razneženi več časa v dvoje. Počutili se boste kot bi vas nekaj začaralo in nič se ne bo dogajalo tako hitro, kot bi vi želeli. Potrudite se, da bo vse skupaj v domačem okolju obarvano s prijetnimi energijami in toplino. Naredite nekaj prisrčnega, s čimer boste razveselili vse v vaši bližini. Poskusite se tudi v nedeljo, ko boste utrujeni in malce nervozni zbrati in delovati bolj prijazno, saj boste pod budnimi očesi nekoga od bližnjih.

Pripravil: Horoskop.si 

Preberite več na Sensa.si

Fotografije: Profimedia