VIDEO: Kako za svojo sanjsko postavo skrbijo Viktorijini angelčki?

Okej, predstavljale smo si, da je intenzivno, ampak tole ...?!?!

VIDEO: Kako za svojo sanjsko postavo skrbijo Viktorijini angelčki? (foto: Profimedia) Profimedia
9. 1. 2018

V poplavi vseh napotkov in navodil, kako naj bi negovale svoje zadnjice (in pravzaprav celo postavo!), je težko najti vadbo, ki ti je pisana na kožo.

Ta, ki se je poslužuje manekenka Romee Strijd, morda ne spada ravno v zgornji segment, je pa pritegnila našo pozornost zaradi svoje preproste izvedbe, saj zanjo ne potrebuješ prav ničesar drugega kot mehko telovadno podlago in brisačko.

Telovadno rutino priljubljene manekenke Romee Strijd je na svojem vlogu sicer ujela nizozemska influencarka Negin Mirsalehi, v kateri jo je Romee vodila skozi serijo vaj za noge in zadnjico s pomočjo t.i. steperja, sledile pa so tudi vaje s partnerjem, ki že nekaj časa spadajo med bolj priljubljene načine vadbe za krepitev mišic na stegnih in zadnjici. Njuno vadbo na posnetku najdeš od 12.12 minute dalje.

Posnetek si lahko ogledaš TUKAJ:

Sicer pa je Romee sinonim za zdrav življenjski slog, saj je njen Instagram profil poln zdravih obrokov in telovadnih rutin, ki jo v razne fitnes centre vabijo tudi večkrat dnevno.

Kot je povedala za tuje medije, svoje vadbe menjuje glede na počutje, med drugim pa obiskuje tudi učne ure pilatesa, barre-ja in razne visoko intenzivne treninge.

TAKO svojo postavo vzdržuje na poti!

Ker njeno delovno mesto nima samo ene pisarne, je Romee v družbi svojih prelestnih kolegic veliko na poti. Tedaj se najpogosteje posluži kar hotelske telovadnice, v kateri se navadno najprej 30 minut zadrži na tekalni stezi, sledi 15 minut skakanja s kolebnico in še nadaljnih 15 minut vaj za mišice.

 

A post shared by Romee Strijd (@romeestrijd) on

Svoje življenje deli na Youtubu!

Sicer pa lahko življenjskemu slogu simpatične svetlolaske slediš tudi na njenem Youtube kanalu, na katerem ne manjka utrinkov iz zakulisja ene izmed najbolj prestižnih modnih revij na svetu, do spominov iz razkošnih potovanj v družbi njenega (khm khm) nič kaj manj privlačnega fanta

Fotografije: Profimedia

Preberi še: Jessica Alba objavila noro ljubko fotografijo svojega sinčka

Priporočamo tudi: Skrivnost za sanjske lase GIGI HADID je razkrita! (in zanjo boš odštela le 5 evrov!)