Nimaš časa? Top kratke in učinkovite vaje za fit in seksi telo!

Ko se počutiš, da ti res primanjkuje časa, je rekreacija prva, ki jo izrineš iz seznama opravil. Presekaj rutino – telovadba je v resnici tista, ki te bo ohranjala pri pameti. Da boš prihranila čas, ki ga sicer nameniš kavi s prijateljico, jo povabi na malo drugačno druženje. Tvoj navdih: zelo delavni in zelo fit ustanoviteljici modne linije oblačil in spletne strani za fitnes Carbon38 Caroline Gogolak in Katie Warner Johnson (na fotografijah). Obe se redno rekreirata zjutraj, saj pravita, da v popoldanskih urah nikoli ne vesta, kaj bo sledilo.

 

2. 9. 2016
Slika 1/5

1 Top vaja za noge: Postavi se v položaj stranske stabilizacije, leva roka naj bo na tleh, desna pa na desnem boku. Upogni levo nogo in dvigni levo stopalo tako, da se dotakneš desnega kolena. Ne da bi premikala kaj drugega, spusti levi bok in zadrži (poglej zgoraj). Naredi 10 ponovitev, nato zamenjaj stran. Naredi 3 serije. 

Se ti zdi, da vse sile nosita tvoja rama ali zapestje? Spusti roko na podlaket, ko se ti zdi, da ne zmoreš več.

Jason Walsh, Kristyna Archer

Po predlogi Danielle McNally priredila: Lola Agnič
Fotografije: Jason Walsh, Kristyna Archer
Modna urednica: Adam MansurogluM
Pričeska: Ryan Richman z izdelki Kms za Starworkartist.com
Ličenje: Carissa Ferreri za Dior Addict
Manikira: Nettie Davis

 

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri