To so trije prigrizki, ki ti bodo teknili po treningu (ali med delom! 😉)

Po treningu je treba poskrbeti za novo energijsko zalogo. Kako? Privošči si slasten prigrizek s sestavinami, ki jih naše telo potrebuje.

To so trije prigrizki, ki ti bodo teknili po treningu (ali med delom! 😉) (foto: Profimedia) Profimedia
26. 5. 2021 | Promocijsko sporočilo

Ko zaključiš s tekom ali vadbo, moraš zaužiti kvalitetne ogljikove hidrate in v obrok dodati zadostno količino beljakovin, ne pozabi pa niti na tekočino.

Zate imamo tri preproste prigrizke, ki bodo teknili po treningu:

#1 Beljakovinski napitek

Svoj najljubši beljakovinski prašek vmešajv kozarec vode ali mleka in mu dodaj poljubno sadje. Tovrstne napitke lahko kombiniraš po želji ter vsakič preizkušaš različne (sadne) kombinacije. Dodaj še žličko arašidovega masla in dobila boš beljakovinsko bombo.

#2 Sendvič s tunino

Mnogi športniki prisegajo na tunino, ki po naporni vadbi pomaga pri regeneraciji. Odpri konzervo tunine, meso zdrobi z vilicami in ga nadevaj na rezino polnozrnatega kruha. Dodaj kakšno rezino paradižnika, papriko ali solato.

#3 Beljakovinska ploščica

Klasične energijske ploščice vsebujejo veliko ogljikovih hidratov, a zanemarjajo proteine. S proteinskimi ploščicami pa vnesemo v telo tudi dovolj beljakovin. 

Cosmo punce ti zato priporočamo beljakovinske ploščice Barebells, okusen in zdrav beljakovinski prigrizek, ki navdušuje mnoge.

Letos pa so pri Barebells ciljali visoko in ustvarili izdelek, ki je morda najbolj kremasta ploščica kadarkoli - pripravi se na Holiday Puffs - beljakovinsko ploščico, ki ni s tega sveta.

Holiday Puffs je sestavljena iz hrustljavo lahke čokolade in notranjosti, polne bele in puhaste slastnosti, oblita pa je s karamelno omako in hrustljavimi krispiji.

Rada jo boš imela do lune in nazaj!

Več informacij o izdelkih Barebells in novi Holiday Puffs ploščici poišči tukaj.