To so podloge za jogo, ki si jih ta hip želijo vse instagramerke!

Dovoli, da ti predstavimo Melon & Lime, novo slovensko-hrvaško blagovno znamko produktov za jogo in druge telesne ter umske aktivnosti.

To so podloge za jogo, ki si jih ta hip želijo vse instagramerke! (foto: Promocijsko gradivo) Promocijsko gradivo
28. 2. 2018

Melon & Lime je nova znamka slovensko-hrvaškega kolektiva YuGo, ki si vztrajno utira pot na wellness tržišče s ponudbo okolju prijaznih visokokakovostnih produktov za aktivno sproščanje in zdrav življenjski slog.

Barvite podloge za jogo in raztezanje so izdelane iz skrbno izbranih okolju prijaznih materialov s po meri oblikovano teksturo in prepoznavno obliko.

Podloge, izdelane iz termoplastičnega elastomera (TPE), ne vsebujejo PVC, lateksa ali kloridov.

 

A post shared by Melon & Lime (@melonandlimemats) on

Polega tega, da pri proizvodnji porabijo manj energije, je podloge Melon & Lime mogoče 100% reciklirati - podjetje bo odslužene podloge zbiralo, jih recikliralo in posledično ustvarilo nove.

Odlikujeta jih unikaten dizajn in praktična uporaba

Oblikovane z globljo teksturo, ki preprečuje drsenje in z originalno asimetrično obliko, Melon & Lime podloge niso namenjene zgolj jogistom, ampak vsem, ki se zavedajo pomena zdravega duha v zdravem telesu in želijo preprosto in udobno izboljšati kakovost življenja.

Podloge so na voljo v dveh različnih barvnih kombinacijah in imajo dodan praktični nosilni pas.

 

A post shared by Melon & Lime (@melonandlimemats) on

Izdeluje jih mlada regionalna ekipa z globalnimi ambicijami

Paradni produkt blagovne znamke Melon & Lime bo na globalnem tržišču dostopen v spletni trgovini melonandlime.com in v skrbno izbranih partnerskih prodajalnah v začetku marca 2018.

Vse podloge vsebujejo brezžično in neinvazivno NFC povezavo, ki tehnologijo spaja s klasično jogo in bo uporabnikom preko aplikacije omogočala dostop do ekskluzivne vsebine ter posledično izboljšane vadbe doma.

 

A post shared by Melon & Lime (@melonandlimemats) on

Preberi še: Top 5 velnes trendov, ki jim moraš slediti to leto

Priporočamo tudi: Ali 8-urni delovnik tebi pomeni polovični delovni čas? Naredi PREDAH!