TO je dekle, ki ti bo pokazalo, da se ti ni treba bati UTEŽI!

Katja je vsestranska športnica, ki veliko svojega časa posveča powerliftingu. Za kakšen šport gre, ti pove v nadaljevanju!

TO je dekle, ki ti bo pokazalo, da se ti ni treba bati UTEŽI! (foto: Osebni arhiv / Katja Babič) Osebni arhiv / Katja Babič
7. 6. 2021 | Promocijsko sporočilo

S športom je Katja povezana že od otroštva. Najprej se je vrtela v plesni dvorani, potem pa je plesne korake zamenjala za odbojko. Ker je ekipne treninge težko usklajevala s študijskimi obveznostmi, vsekakor pa si je želela ostati aktivna, se je odločila za individualen šport.

"Z nekaj obiski fitnesa sem kaj hitro ugotovila, da potrebujem nekaj več kot samo fitnes naprave," pove Katja. Iskrica med njo in powerliftingom je preskočila leta 2015,  ko je vzljubila uteži. "Pot me je zanesla na prvo tekmo, nato na drugo ... in pri tem vztrajam še danes."

Če ne bi spoznala powerliftinga, bi vseeno preferirala individualen šport. "Všeč so mi hribi in kolesarjenje, poleg treningov oboje tudi sicer vključujem v moj aktiven življenjski slog."

Katja je sicer ambasadorka znamke Barebells, ki ponuja okusne in zdrave beljakovinske prigrizke, ki navdušujejo mnoge.

👉 Preberi tudi: To so trije prigrizki, ki ti bodo teknili po treningu (ali med delom! 😉)

Največja inspiracija je sama sebi!

"Zavedam se, koliko sem sposobna napredovati iz treninga v trening, seveda ob upoštevanju trenerja in dobro zastavljenega plana. Motivacijo pa pogosto najdem v ljudeh, ki so mi blizu in so uspešni tako na športnem kot kariernem področju."

Katja je prepričana, da ima šport velik vpliv tudi na uspešnost na drugih področij. Zase pravi, da je precej organizirana, disciplinirana in si zna postaviti prioritete. In to je tisto, zaradi česar jo občudujemo tudi Cosmo dekleta!

Katja se trenutno pripravlja na državno prvenstvo, ki se bo odvijalo 26. in 27. junija na Vrhniki. Njen cilj je izpolniti normo za evropsko prvenstvo, ki bo decembra na Švedskem in si tako zagotoviti nastop med članicami do 57 kg.

"Treniram štiri krat na teden, približno dve uri in sicer po v naprej strukturiranem in personaliziranem planu."

Uh, to pa je kar zalogaj, kajne? A Katja te vseeno vabi, da se spoznaš z utežmi, ki se ti jih nikakor ni treba bati!

"Pomembno je, da izberete trenerja, ki ve, kaj počne in da izvajate vaje tehnično pravilno. Precej pogosto je zmotno, da se uteži takoj poveže z goro mišic, pri tem pa se pozabi, kako pomembno je, da si v vsakdanjem življenju tako kondicijsko kot tudi fizično dobro pripravljen."

Katja opomni, da rezultati ne pridejo čez noč. "Za napredek je potrebno vložiti kar nekaj vztrajnosti, predvsem pa izbrati šport, ki ti priraste k srcu."

Spremljaj Katjo na Instagramu:

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by K A T J A (@katie.powerlift)

Vprašali smo jo, kateri je njen najljubši Barebells prigrizek:

Navdušuje jo nov okus Holiday Puff, saj se ji ob prvem grižljaju sploh ne zdi, da gre za beljakovinsko ploščico. "Svilnato karamelno polnilo v jedru lepo dopolnjuje puhasta in mehka tekstura nadeva. Oblita je s čokolado in karamelnimi krispiji, ki dodajo hrustljavo komponento ter naredijo piko na i, da je beljakovinska tablica res popolna!"

Če te ne prepriča njen nasmešek, te bo zagotovo mehka tekstura in pestra paleta okusov Barebells ploščic, ki zadovoljijo brbončice tudi najbolj zahtevnih potrošnikov. Njihove beljakovinske ploščice so brez dodanega sladkorja in obogatene z beljakovinami.

"Menim, da na trgovskih policah gotovo izstopa tudi po privlačni embalaži," zaključi Katja.

Več informacij o izdelkih Barebells in novi Holiday Puffs ploščici poišči tukaj.