The Biggest Loser Slovenija: poglej, kaj po šovu počneta bivša tekmovalca Aleš in Maja!

Mesec dni po koncu prve sezone The Biggest Loser Slovenija so nekateri izmed tekmovalcev dokazali, da se lahko med njimi ohrani izjemno prijateljstvo, hkrati pa kujejo tudi skupne načrte. Te zanima, kaj imata v načrtu Aleš Hrvatin in Maja Cimermančič, prijatelja v šovu, ki sta stike ohranila tudi po njem?

The Biggest Loser Slovenija: poglej, kaj po šovu počneta bivša tekmovalca Aleš in Maja! (foto: Facebook/The Biggest Loser Slovenija) Facebook/The Biggest Loser Slovenija
15. 2. 2018

Maja Cimermančič in Aleš Hrvatin sta svoje prijateljstvo iz šova nadgradila s skupnimi projekti za naprej. Za začetek imata načrt pomagati tistim, ki se odločajo za težko pot izgube odvečnih kilogramov.

Sicer pa sta zelo pridna tudi sama.

Maja je s pomočjo treningov pri Nataši Gorenc, trenerki The Biggest Loser Slovenija, izgubila že 32 kg.

Izbrala je tudi prehrano, ki ji najbolj odgovarja, in sicer LCHF, ki temelji na visokem vnosu maščob, zmernem vnosu beljakovin in zelo nizkem vnosu ogljikovih hidratov.

Kot pravi, se pri treningih in ob takšni hrani odlično počuti.

Aleš pa trenira pri osebni trenerki Maji Ujčič v domačem kraju. Izvedeli smo, da je z njeno pomočjo do sedaj izgubil še dodatnih 20 kg.

Treningi so usmerjeni predvsem na pridobitev mišične mase in skladno s tem je urejena tudi njegova prehrana, ki vključuje več beljakovin.

Prijateljevanje med Majo in Alešem pa se je razvilo v sodelovanje za pomoč drugim, ki imajo težave s prekomerno telesno težo.

S tem namenom sta ustanovila Facebook skupino #aktivirajse, preko katere želita pomagati tistim, ki se borijo z odvečnimi kilogrami.

Namen skupine je nudenje brezplačne podpore članom, objavljanje dnevnih utrinkov in motivacija za doseganje ciljev.

S to podporno skupino bi, pravita, želeli dodali človeško pomoč, ki je sam video posnetek ne nudi. Čim več ljudem bi pomagali priti do prave motivacije, da izgubijo kilograme in zaživijo polno življenje.

Ker iz lastnih izkušenj vesta, da skoraj vsak potrebuje pomoč in spodbudo, ti bodo z veseljem pomagali na tej poti. Vsi skupaj lahko dosežete odlične rezultate in cilje.

"Aktivirajte se z nami!" vabijo člani Facebook skupine #aktivirajse.

Pridružiš se jim lahko na tej povezavi.

Preberi še: The Biggest Loser Slovenija: Špela Grošelj se je poslovila! Razkrivamo novega voditelja 2. sezone.

Priporočamo tudi: Indira (The Biggest Loser Slovenija): "Neverjetni občutki so, ko gledaš najboljšo verzijo sebe"