TAKO za svoje telo skrbi Lady Gaga (imamo njen jedilnik!)

Lady Gaga je kljub napornemu urniku vedno videti fantastično, in to je njena skrivnost!

TAKO za svoje telo skrbi Lady Gaga (imamo njen jedilnik!) (foto: Profimedia) Profimedia
13. 3. 2019

Lady Gaga je utelešenje prave superzvezde: je pop zvezda, ki ve, kako narediti neverjeten šov, in je filmska zvezda, ki je dokazala, da v sebi skriva odličen talent. Zaradi česar pa je tudi zelo zaposlena. Ko ne snema novih pesmi, je na turneji ali pa se udeležuje prestižnih dogodkov, in ne dvomimo, da jo v prihodnje čaka še marsikatera igralska vloga.

A kljub vsemu je ves čas videti fantastično, zato smo raziskali, kaj je njena skrivnost.

Če jo tudi ti tako rada spremljaš, verjetno veš, da se je v preteklosti spopadala s slabo samopodobo in motnjami hranjenja (imela je bulimijo). No, danes živi veliko bolj zdravo življenje, pri čemer ji pomagajo tudi zvezdniški trenerji in osebni kuhar, prav tako pa izredno rada kuha tudi sama, kar večkrat pokaže na svojem Instagramu.

Vsak dan poje veliiiiko zelenjave.

V nekem intervjuju je njen osebni kuhar razkril, da si (še posebej na turneji) za kosilo ali večerjo rada privošči kvinojo s črnim fižolom, kozice z žara in zelenjavo. Njeni najljubši obroki tudi sicer pretežno vsebujejo kvinojo in veliko zelenjave. Kot je takrat dodala tudi sama, je ključno to, da telesu (tudi) skozi sadje in zelenjavo damo tisto, kar potrebuje.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Lady Gaga (@ladygaga) on

Prav tako je velika ljubiteljica solat, katerim najraje doda beljakovine (meso), polnozrnata živila, in si jih privošči praktično vsak dan za kosilo in/ali večerjo.

Najraje izbere obroke, polne vlaknin, saj jo za dalj časa nasitijo.

Kot je povedal njen osebni kuhar, ima za malico najraje grški jogurt in mandljevo maslo oziroma katerokoli drugo maslo iz oreščkov, veliko vrst sadja in zelenjave, kot sta ohrovt in blitva. 

V njenem hladilniku nikoli ne zmanjka nesladkanega ledenega čaja, kombuče, limon, limet in ingverja. Tudi kava in zeleni čaj sta njena stalnica, predvsem pa popije tudi veliko vode, ki skrbijo za hidracijo njenega telesa in kože.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Lady Gaga (@ladygaga) on

Uou, kaj pa je to?! Čaj in slanina? Hja, ključ je ravnovesju. 😂

Malica Lady Gage je zdrava in polnovredna.

Ko je na turneji, ima ob sebi vedno majhne porcije mandljevega masla, ki ga najraje poje s krekerji in banano. Prav tako ima s seboj tudi čips iz žitaric, tofu, rezine purana, humus in kokosovo vodo.

Vsi ti prigrizki so polni beljakovin, vlaknin in ostalih hranil ter jo nasitijo za dalj časa.

Rada pa ima tudi sladke kosmiče in hitro hrano.

Čeprav se prehranjuje zdravo, še ne pomeni, da si občasno ne privošči kakšne pregrehe. In privošči si jo takrat, ko to želi – brez slabe vesti.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Lady Gaga (@ladygaga) on

Obožuje tudi občasen kozarček viskija.

Kot je povedal njen osebni kuhar, si na najbolj zaposlene dneve zelo rada privošči svež smoothie.

Spije ga za zajtrk ali za malico, saj ne zahteva veliko časa in ga lahko pije tudi na poti. Rada ima zelo naravne smutije, tj. veganske s kokosom ali kokosovo vodo.

Najraje od vsega pa ima domače testenine.

Lady Gaga je zelo ponosna na svoje italijanske korenine, zato ni nič presenetljivega, da je velika ljubiteljica testenin, še posebej svojih, domačih.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Lady Gaga (@ladygaga) on

Za konec pa sporočilo, ki ga je v nedavnem intervjuju namenila vsem ženskam:

"Ženske, veste, kaj? Jejte. Jejte tisto, kar želite. Počnite tisto, kar želite, bodite to, kar ste, ne stradajte se, živite svoje življenje. Poslušajte me, ko vam pravim, da je pritisk, ki ga vršijo Hollywood in zvezdniki nad mladimi, prevelik. Jejte, kar želite in bodite to, kar ste." 💗

Pripravila: Nika Švajncer

Preberi še: VIDEO: Odkrili smo pravilni način, kako se jé ananas!

Priporočamo tudi: Iii! Preberi, kako srčno sporočilo je Marko Potrč namenil svoji Lili