ŠOK! Osebna trenerka razkrila, kako v resnici izgleda njeno telo!

Tudi ti slepo verjameš vsemu, kar vidiš na družbenih omrežjih? No, mogoče te bo tole prepričalo, da naslednjič še enkrat premisliš, ko se boš ob popolnih fotografijah na Instagramu smilila sama sebi! ;)

ŠOK! Osebna trenerka razkrila, kako v resnici izgleda njeno telo! (foto: Instagram) Instagram
31. 1. 2017

Verjetno tudi ti, kot večina nas, zjutraj ob kavi ali zajtrku pregledaš, katere vse "življenjsko pomembne" stvari so se zgodile čez noč, je tako?

In ena izmed teh je zagotovo gledanje fotografij natreniranih deklet na Instagramu, ki ti že navsezgodaj zjutraj želijo vsiliti nek ideal, kako bi naj izgledala.

Da stvar postane še hujša, 15 minut kasneje v ogledalu zagledaš osebo z ničemur podobno "frizuro", telesnimi pomanjkljivostmi (ki jih seveda vidiš samo ti!) in po možnosti od dela utrujenimi podočnjaki, za katero ugotoviš, da si to v resnici ti sama. :)

Se najdeš nekje med temi stavki, kajne?

No, na srečo pa se vedno več deklet, ki imajo kakršenkoli vpliv na ostala (znane blogerke, osebne trenerke, športnice in podobno), zaveda,

kako pomembno je sporočilo, ki ga s svojimi fotografijami pošiljajo v svet.

Ena izmed njih je tudi blogerka in osebna trenerka Anna Victoria, ki s svojimi vsakodnevnimi fotografijami sporoča dekletom, kako pomembno se je dobro počutiti v svoji koži.

Ker punca živi v realnosti in se ne skriva za popravljenimi fotografijami, je navdih mnogim svojim sledilkam na Instagramu, ki pa jo imajo po tem, kar je nedavno delila z njimi, še raje!

Objavila je fotografijo, pod katero je zapisala…

"Vpliv, ki ga imajo družbena omrežja na mlada dekleta in njihovo samozavest, je zadeva, o kateri imam zelo močno mnenje. In če to, da objavim eno navadno, neobdelano fotografijo, na kateri ne poziram, lahko pomaga samo enemu mlademu dekletu (ali pa fantu, komurkoli te starosti), da se bo počutila bolje v svojem telesu, sem srečna, da sem se na tak način izpostavila."

Kljub zdravemu načinu življenja zelo hitro postane napihnjena.

"Po enem nezdravem obroku sem lahko v trenutku videti kot v četrtem mesecu nosečnosti. To sem želela z vami deliti zato, da vam pokažem, da se napihnjenost pač zgodi in zaradi tega ne bodite jezni, saj se z njo sooča več ljudi, kot si lahko predstavljate."

 

"Naj vas napihnjenost ne iztiri, saj lahko to takoj popravite s pravilno prehrano, zadostno količino vode in seveda odličnim treningom," še dodaja.

Ampak poglej zdaj to neverjetno primerjavo!

Fotografija na levi je bila posneta 1 dan pred njeno poroko, fotografija na desni pa…

… 2 minuti kasneje!!

"Pred kratkim mi je nekdo dejal, da imamo vsi svoje dobre in slabe kote, zakaj torej dovolimo, da pretehtajo slabi," pravi.

S to svojo potezo je navdušila tudi druga dekleta, ki so začela objavljati podobne fotografije...

 ... se jim pridružiš tudi ti? ;)

Fotografijam, ki nam jih vsakodnevno prikazujejo spletna omrežja, ne smemo slepo verjeti. Kot si lahko opazila, je v veliki meri to, kako boš izgledala na njih, odvisno od kota in svetlobe pri fotografiranju.

Ne dovoli, da te popolne (in večinoma močno obdelane) fotografije zavedejo in ti zbijajo samozavest. Ne glede na to, kakšno je, je tvoje telo samo TVOJE, zato ga imej rada in lepo skrbi zanj.

Zagotovo si že slišala tole:

"Take care of your body. It's the only place you have to live."

Pripravila: Nika Švajncer

Preberi še: Poglej, kaj ti sporoča telo, ko te prime želja po sladkem! ali pa preberi ta navodila, kako najti notranji mir v težkih časih.

Priporočamo tudi: 8 opozorilnih znakov na glutensko intoleranco, ki jih ne ignoriraj!