‘Skrivnostna’ vaja za povečanje prsi (imenujejo jo čudežni vrelec mladosti)

Povečaj si prsi na naraven način, začni delati taoistično vajo, imenovano jelen.

‘Skrivnostna’ vaja za povečanje prsi (imenujejo jo čudežni vrelec mladosti) (foto: Profimedia) Profimedia
13. 6. 2020

A se še spomniš, ko je pred leti naša pevka Saša Lendero razkrila razlog za svojo nenadno spremembo velikosti oprsja.

"Ne gre za lepotno operacijo,” je zatrdila, “izvajam posebno vajo."

Za revijo Nova je takrat sicer pokazala gibe, ki naj bi bili del vadbe, ki vpliva na velikost prsi, a vsega ni želela povedati …

Nekateri so prepričani, da na naraven način oprsja ni mogoče povečati, ter da je rezultat pevkine spremembe kirurška povečava, drugi pa so postali izjemno radovedni …

Resnica je, da je na popolnoma naraven način vsekakor mogoče povečati prsi, in sicer s staro taoistično vajo, imenovano jelen.

Vajo mnoge ženske imenujejo kar ‘čudežni vrelec mladosti’, boljša naj bi bila kot vsaka draga krema za obraz; v zgodovini pa so jo izvajale številne znane ženske, med njimi tudi Kleopatra.

Pravilno izvajanje ‘jelena’ pomladi obraz in telo, poveča željo po spolnosti in intenzivnost doživljanja orgazmov, prav tako njihovo število, z njo pa je mogoče (po želji) tudi povečati ali zmanjšati in učvrstiti prsi.

V Cosmu smo ‘jelena’ že večkrat priporočali (pri taoistični spolnosti in veščinah za ohranjanje mladosti), zdaj pa je čas, da vam vajo podrobno razložimo!

Za začetek čisto malo teorije ...

Osnovno taoistično vadbo za splošno ozdravitev telesa sestavlja pet vaj po vzoru živali, osem t. i. usmerjenih vaj, dvanajst vaj zodiaka in dvanajst vaj za živce.

Učitelji teh tehnik poudarjajo, da je za popolno ravnovesje in dobro počutje treba izvajati vse od njih; ter da je treba, preden se lotimo posameznih vaj (torej jelena), poskrbeti za dober pretok energije v telesu.

‘Jelen’ za ženske

Prednosti, ki jih ta vaja omogoča ženskam, so številne, raznolike in zelo zanimive.

Nekatere jo začnejo izvajati prav z željo po večjem ali manjšem (tiste s prevelikimi, povešenimi prsi) oprsju.

Druge jo izvajajo kot del tehnike duhovnega razvoja; za pomoč pri drugačnem doživljanju spolnosti. Tretjim je vadba všeč zato, ker naj bi nudila naravno zaščito pred nosečnostjo. (Čeprav naj bi to po preverjenih podatkih držalo, vam vsekakor ne priporočamo, da se zanašate na to!!!)

Torej; prednosti ‘jelena’ so:

  • pomaga pri boleči menstruaciji

Taoizem ponuja ženskam način za lajšanje menstrualnih težav celo med samo krvavitvijo.

Najpogostejše tegobe so: spremembe razpoloženja, zadrževanje urina in vode, hormonske blokade (‘podivjani’ hormoni), krči in premočne krvavitve. (Šibke krvavitve tudi niso odraz zdravega telesa; opozarjajo na blokade v sistemu in zastrupitev organizma; pogosto je za to kriva tudi nepravilna prehrana.)

  • preprečuje vaginalne infekcije

Krepi mišice rektuma, preprečuje in zdravi hemeroide; še več – preprečuje in zdravi tudi vaginalne tegobe: infekcije, premočne krvavitve, krče in beli tok. Krepi tudi pretok krvi v spolnih organih in da energijo področju pubisa.

  • učrvsti vagino

Vaja je izjemno koristna tudi za vagino, ki bo postala čvrsta in gibka. Ženskam, ki so že rodile, bo vaja pomagala bolje zadovoljiti partnerja pri spolnem odnosu (porod lahko pretirano razširi vagino, kar slabše stimulira partnerjev penis), pa tudi njihovo občutje pri spolnem odnosu bo intenzivnejše. Z izvajanjem te vaje lahko dodaste energijo vagini in jo okrepite.

  • spodbuja naravno proizvodnjo estrogenov

‘Jelen’ spodbuja naravno proizvodnjo estrogenskih hormonov in jih usmerja v vagino, maternico, prsi in jajčnike.

Dr. Stephen Thomas Chang v knjigi o samozdravljenju piše, da povišana količina teh hormonov lahko bistveno ublaži simptome menopavze in spodbudi pomlajevanje. Vaja, njeni blagodejni vplivi so znani že tisočletja, omogoča, da tisti, ki jo izvajajo, ohranijo mladostni videz.

Po pisanju dr. Changa zgodovinski dokumenti dokazujejo, da so ženske, ki so se proslavile zaradi svoje čudežne lepote, redno izvajale to vajo. Dodatna prednost ‘jelena’ je, da višek estrogena proizvaja naravno in ga telo uravnoteži z drugimi snovmi. To dejstvo je zelo pomembno; organizem sam čuti, kolikšno količino estrogena potrebuje v določenem trenutku.

  • Prekinja menstruacijo!!!

Pri nekaterih ženskah lahko ob rednem izvajanju večjega števila ponovitev raven estrogena tako pade, da se jim ustavi menstruacijski ciklus. Ezoterični filozofi menijo, da je to dobro, saj se je spolna energija reciklirala in se vrne v ‘temensko čakro’.

Pravijo, da se telo ne utruja z izgubo krvi; da menstruacija naravno izostane v menopavzi, med nosečnostjo in dojenjem.

Med prekinitvijo menstrualnega ciklusa se, tako piše v knjigi dr. Changa Tao Ljubezni, zmanjša možnost zanositve. Po prekinitvi izvajanja te vaje se menstruacija obnovi in ženske imajo veliko večje možnosti za zdravo nosečnost.

Taka prekinitev menstruacije nima trajnih posledic. Med nosečnostjo pa se vaje ne sme izvajati!!!

Zdaj pa vadba!

‘Jelena’ izvajajte zjutraj, ko vstanete, in zvečer, preden greste spat. Če to ni mogoče, bo zadostovala enkrat tedenska vadba; seveda je najbolje, da jo izvajate čim bolj redno.

Vadite jo v tihem, mirnem prostoru; za popolno sprostitev si lahko prižgete dišečo svečko ali zavrtite nežno, pomirjajočo glasbo.

Med izvajanjem poizkusite občutiti ogenj ali energijo, ki se zbira v vaših spolnih žlezah, in občutite, kako se ta ogenj ali energija dviga ob hrbtenici vse do prsi in temena. Vedno bodite osredotočene na to, kar počnete!

1

Sedite tako, da lahko potisnete peto na odprtino vagine. Nasloniti se morate dovolj močno, da začutite nenehen in občuten pritisk na klitoris. Če vam ne uspe položiti pete v ta položaj, položite na vaginalno odprtino okrogel in dovolj čvrst predmet, npr. teniško žogico. (Nedvomno boste začutile prijetne dražljaje, ki so posledica stimuliranja genitalnega področja in osvobajanja spolne energije.)

2

Hitro in krepko drgnite dlan ob dlan. Tako si boste ogrele roke, ker se bo telesna energija preselila v roke in dlani.

3

Položite roke na prsi in začutite, kako toplota rok prodira v kožo.

4

Nežno masirajte prsi, krožne gibe usmerjajte navzven. Desna roka naj se giba v smeri, ki je nasprotna urinemu kazalcu, leva pa naj se giba v smeri urinega kazalca. (Ne dotikajte se prsnih bradavic!)

5

S temi krožnimi gibi zmasirajte prsi vsaj 36-krat in ne več kot 360- krat, dvakrat na dan.

Kroženje z rokami navzven se imenuje disperzija in pripomore k preprečevanju in zdravljenju cist in raka dojk, prežene lahko simptome menopavze (razlaga: kri se obnovi), pomaga pa tudi zmanjšati preveliko in ohlapno oprsje.

Gibi rok so lahko usmerjeni tudi obratno – navznoter. Desna roka se giba v smeri urinega kazalca, leva roka pa v nasprotni smeri.

To gibanje se imenuje stimulacija (ne smete ga izvajati, če imate zatrdline v prsih ali težave ob menopavzi), njegova posledica pa je povečanje prsnega obsega. Pri večini žensk krožna masaža v obe smeri (obakrat enako število krogov) uravnava hormone, ne da bi se jim spreminjala velikost prsi.

Druga faza:

Lahko jo izvajate v sedečem ali ležečem položaju.

1

Začnite s stiskanjem analnih in vaginalnih mišic, kot da želite ta dva organa približati enega drugemu. Potem poizkusite povleči rektum navzgor, v notranjost telesa, in sicer tako, da še močneje stiskate analne mišice.

Pri pravilnem izvajanju te vaje boste dobile občutek, da vam zrak vdira v vagino in rektum. Mišice naj ostanejo močno stisnjene toliko časa, kolikor lahko zadržite in pri tem ne občutite neugodja.

2

Sprostite se in ponovite analne in vaginalne krče. To vajo ponavljajte po lastni želji. Morda boste na začetku čutile manjše težave pri prvih nizih krčev, sčasoma pa boste z lahkoto povečale število in trajanje krčev.

Napisala: Lana Zalar

Preberi še: Prsni vsadki: poglej, kako zelo nevaren stranski učinek lahko imajo! ali pa Te 'malenkosti' so lahko vzrok, da se ves čas počutiš utrujeno in izčrpano