Preveri, kaj oblika tvoje ZADNJICE pove o tvojem zdravju!

Morda se bo slišalo smešno, a oblika tvoje zadnjice je lahko precej zgovoren pokazatelj tvojega zdravstvenega stanja. Preveri, kako!

Preveri, kaj oblika tvoje ZADNJICE pove o tvojem zdravju! (foto: Profimedia) Profimedia
15. 3. 2018

Kot ugotavljajo strokovnjaki, lahko v osnovi oblike zadnjic razdeljimo v štiri skupine: V - oblika zadnjice, kvadratna, srčkasta in okrogla.

 

A post shared by Crystalle (@pnwpeaches) on

TO o tebi pove oblika tvoje ZADNJICE:

V - oblika

Značilne so za starejše ženske in to iz enega preprostega razloga: pomanjkanje estrogena. Če oblika tvoje zadnjice spominja na črko V bi se morala resno lotiti vadbe in zaščitit svoje srce in ožilje pred odvečno maščobo v tvojem telesu.

Kvadratna zadnjica

To obliko zadnjice navadno spremlja maščoba, ki se nabere okrog spodnjega dela trebuha in ustvari t.i. 'ljubezenske obročke'. Ti naj bi nakazovali na pomanjkanje mišic okrog kolkov, že z nekaj preprostimi vajami pa lahko hitro izboljšaš trenutno stanje.

Srčkasta oblika zadnjice

Skoraj vsaka ženska sanja o takšni obliki zadnjice, vendar je, na žalost, precej redek pojav. Maščoba, ki se nabira v takšni obliki zadnjice lahko nakazuje na pomanjkanje maščobe v zgornjem delu stegna, tudi tega pa se lahko lotiš z nekaj preprostimi vajami.

Okroga zadnjica

Če bi morali izbrati, bi to bila najbolj zdrava oblika zadnjice. Če opažaš kaj odvečne maščobe okrog ledvičnega predela se loti vaj ki ti lahko pomagajo.

Fotografije: Profimedia

Preberi še: Tako je v resnici videti zakon BREZ seksa (iskrena izpoved 45-letne ženske)

Priporočamo tudi: Horoskop: Preveri, kateri modni slog najbolj ustreza tvojemu znamenju (to pomlad)