Poglej, kaj oblika tvoje zadnjice pove o tebi!

Obstaja 5 različnih tipov zadnjic in vsak od teh ima drugačen pomen. Poglej, kaj sporočajo tvoje obline!

Poglej, kaj oblika tvoje zadnjice pove o tebi! (foto: Profimedia) Profimedia
24. 1. 2017

Ne glede na to, kako dobro poznaš svoje telo (tako vsaj misliš!), obstaja velika verjetnost, da ga newyorški plastični kirurg Matthew Schulman pozna še bolje. Ta pravi, kot piše Cosmopolitan.com.uk, da obliko zadnjice določimo glede na postavitev tvoje medenice in kolčnih kosti, količino maščobe in velikost velike zadnjične mišice. Rezultat naštetega je zadnjica, ki sodi v eno izmed spodnjih petih kategorij.

1. Kvadrat

Če poteka linija med tvojimi kolki in zunanjo stranjo stegna pravokotno na tla, je tvoja zadnjica kvadrataste oblike, navaja dr. Schulman. Takšni velikokrat rečemo tudi ploščata zadnjica.

Najboljši kroji zate: 'Boyfriend' hlačke, bikini kopalke in tangice ti bodo udobno pristajale.

Mit št. 1 - tvoj tip karakterja: Si vesele narave!

2. V-oblika

Če je tvoja linija med medenico in kotički bokov oblikovana tako, da je v zgornjem delu širša, v spodnjem delu pa ožja (torej, je bolj polna ob bokih in se oži proti dnu), je tvoja 'tazadnja' v obliki črke 'V'.

Najboljši kroji zate: Sprijazni se z navadnimi hlačkami in boksaricami. Ker lahko V-oblika zadnjice velikokrat daje vtis, da so ritnice povešene, si priskrbi perilo, ki bo le-te dodatno definiralo in optično privzdignilo.

Mit št. 2 - tvoj tip karakterja: Neprestano menjaš razpoloženje.

3. A-oblika

Ženske s 'hruškasto' postavo imajo običajno zadnjico A-oblike.

Najboljši kroji zate: Ker so tvoja stegna polnejša, se boš najbolje počutila v hlačkah, ki so rezane nekoliko višje in imajo malo večje luknje za noge. Tangice in bikini hlačke, ki so narejene iz raztegljive čipke ali brez šivov, so idealna izbira zate.

Mit št. 3 - tvoj tip karakterja: Umirjena.

4. Narobe obrnjeno srce

Zadnjica, ki je videti kot na glavo obrnjeno srce je pravzaprav 'ovalna'. Prepoznamo jo po tem, da ima ožji vrh in se nato v spodnjem delu razširi. Običajno se z njo lahko pohvalijo dekleta z peščeno obliko postave.

Najboljši kroji zate: Boksarice, navadne hlačke in bikini modeli.

Mit št. 4 - tvoj tip karakterja: Si zelo ljubezniva in zvesta oseba.

5. Okrogla

Tale tip zadnjice je v zadnjem času postal precej samoumeven. Predvsem zato, ker je to oblika, ki jo 'non stop' videvaš na Kim Kardashian, Queen Bey in J Lo. Takšna rit je precej podobna srčasti, le da je tako zgoraj kot tudi spodaj približno enako 'napihnjena' – nekoliko bolj izbočena.

Najboljši kroji zate: Okrogla zadnjica zahteva dodatno podporo blaga, v nasprotnem primeru se lahko perilo na presredku neprijetno nagrbanči. Brazilske hlačke in boksarice bodo idealno oblikovale tvojo zadnjico.

Mit št. 5 - tvoj tip karakterja: Poštena.

Preberi še: POREDNE ZAPOVEDI, ki te bodo naučile ljubiti sebe in svoje telo

Priporočamo tudi: Horoskop: Preberi, kaj januar 2017 napoveduje za tvoj zodiakalni znak!