OMG! Ne boš verjela, kaj vse ginekologi najdejo v NOŽNICAH Slovenk

Ne dvomimo, da te bo slovenski ginekolog šokiral z razkritjem najbolj bizarnih "najdb". 🤣

OMG! Ne boš verjela, kaj vse ginekologi najdejo v NOŽNICAH Slovenk (foto: Profimedia) Profimedia
9. 11. 2021

Si mislila, da se dogaja le v najbolj norih filmih in v tujini? Žal se tudi pri nas ginekologi srečujejo s "cvetkami", ki te znajo presenetiti, a tudi dodobra nasmejati.

Priznani ginekolog in porodničar dr. Stanko Pušenjak je namreč za priljubljeni kanal Joonglaa odgovarjal na žgečkljiva vprašanja o svojem poklicu.

Med drugim se je dotaknil najbolj bizarnih "najdb", s katerimi so se slovenski ginekologi srečali pri pregledu nožnic svojih pacientk.

"En obesek za ključe, zamašek od spreja ... Je noter ostal, pa se je zataknil z robom v nožnico in ženska tega ni mogla en teden ven spravit. Potem je prišla in je to bilo že noter zažrto. Recimo to je bila ena taka stvar, ko si rabil kar nekaj orožja, da si to vzel ven na tak način, da nisi še več škode naredil," je povedal.

Vagina: Kako se znebiti smradu 'tam spodaj'? (nasveti deklet z izkušnjami)

"No, pa seveda tamponi in take stvari, ki se pač redno uporabljajo, pa ženska pozabi. Pa pride pravzaprav na pregled zato, ker ima nek smrdeč izcedek, misli, da ima vnetje. In seveda, saj je noter tisto že malo, kako bi rekel, zagnilo. Ampak ko to odstraniš in izpereš, je po navadi po nekaj urah v redu," je še dodal in razkril, da je ženskam sicer zaradi takšnih situacij pogosto neprijetno.

A kot je povedal, zdravnikov nič ne more presenetiti ali šokirati in da so na koncu tam zato, da pomagajo.

Pa ti? Si že imela kakšno podobno situacijo? 😅

Zaupaj nam svojo izkušnjo v komentarju pod to objavo na Facebooku ali pa nam jo pošlji v zasebno sporočilo.

"Med menstruacijo me je oralno zadovoljil in občutek je bil ..." (izkušnje 5 deklet)