NAGRADNO: Vzljubi svoje telo, prijavi se na projekt Plaža 2017!

Prijavi se in vsak teden te bomo nagradili z brezplačnimi video vajami, zdravim receptom in člankom ter majhnimi pozornostmi za še večjo motivacijo!

NAGRADNO: Vzljubi svoje telo, prijavi se na projekt Plaža 2017! (foto: Profimedia) Profimedia
15. 6. 2017 | Promocijsko sporočilo

Poletje se bliža s svetlobno hitrostjo, sonce nas vedno bolj greje in priprave na ''beach body 2017'' so verjetno tudi pri tebi že v polnem teku.

Da bi ti olajšali vse skupaj, smo zate pripravili zdrav in aktiven 8-tedenski projekt v sodelovanju z osebnim trenerjem Vitjo Sikoškom.

Kdo je Vitja?

Vitja je certificiran osebni trener na področju kondicije, pridobivanja moči, oblikovanja telesa, izgube maščobe, prehrane športnikov in funkcionalnosti človeškega telesa. 

Pravi, da je šport njegova strast: "Vesel sem, kadar lahko pomagam doseči željene rezultate. Pa naj si bodo doseči boljšo kondicijo in moč pri profesionalnem športu, ali pa morda le izgubiti 10 kg in postati fit." 

Ob delu študira funkcionalno medicino v ZDA, preko česa spoznava mnoge prikrite vzroke bolezni zaradi neravnovesij v človeškem organizmu.

Več o njem si lahko prebereš na njegovi spletni strani Vitja.si ali pa obiščeš njegovo Facebook stran.

Vendar pa namen letošnjega projekta ni samo popolno prileganje najljubših kavbojk in kopalk tvojemu telesu, ampak predvsem to, da se naučiš vzljubiti samo sebe takšno, kot si

– ne glede na to, kakšne ideale ti želijo vsiliti družabna omrežja. Stremi k temu, da se ne primerjaš z drugimi, ampak si kar se da najboljša različica same sebe.

Pri tem ti bomo pomagali mi, in sicer tako, da bomo vsak teden naslednjih 8 tednov zate pripravili:

  • video z vajami, ki jih bo za najboljši možni rezultat v kratkem času sestavil osebni trener Vitja Sikošek
  • zdrav recept za kosilo, zajtrk, večerjo ali malico
  • članek o zdravem življenju, pasteh raznih diet, preobrazbah, motivacijske zgodbe deklet, …

Vaje boš lahko izvajala tako doma kot v fitnesu, saj ti bomo pri tistih z utežmi ponudili tudi "domačo" alternativo. 

Tako da: izgovorov ni! ;)

S pomočjo tega projekta ne boš samo izpopolnila svoje postave ampak se predvsem naučila, da je kljub vsemu najbolj pomembno zdravje, ki ga moraš ne glede na vse vedno postaviti na prvo mesto.

Naš skupni cilj bo, da se boš v svojem telesu počutila odlično in samozavestno, hkrati pa izboljšala svoje zdravje in način življenja.

Se nam pridružiš?

Med vsemi prijavljenimi bomo petim podarili Sun Care Marmelada Bronze znamke Kozmetike Afrodita, ki letos navdušuje v novi preobleki.

Sun Care Marmelada Bronze znamke Afrodita

Sun Care Marmelada Bronze pomaga pri hitrejšem in intenzivnejšem pridobivanju privlačno zagorele polti ter ji podarja čudovit lesk.

Vsebuje dragocena naravna olja, ki kožo izdatno hranijo in vlažijo, med drugim tudi korenčkovo olje, ki je zaradi visoke vsebnosti beta-karotenov zelo močan naravni antioksidant.

Izdelek, ki ga poleti enostavno moraš imeti!

Da pa bo potovanje na morje še bolj zabavno, bomo podarili tudi en kovček Bon Air American Tourister v trendi pastelnih barvah!

Bon Air je najbolj priljubljena potovalna kolekcija proizvajalca American Tourister s posebnim poudarkom na vedno svežih barvah. Zahvaljujoč visokotehnološki konstrukciji Bon Air združuje izjemno trdnost z lahkotnostjo in odlično okretnostjo.

Poseben sistem zadrge in sestava iz 100% polipropilena omogočata enostavno uporabo in vselej brezskrbno potovanje.

Zahvaljujoč posebnemu procesu izdelave kalupa je dodan debelejši okvir samo na delih, kjer je to potrebno in tako pripomore k zmanjšani teži kovčka. Po zaslugi napredne organizacije notranjosti bodo v Bon Air kovčku tvoje obleke in ostala prtljaga vedno lepo urejeni.

Nagrajenke nagradne igre, ki je trajala do 10. julija, so:

  • Ivana Beliš
  • Suzana Potočnik
  • Ana Hiti
  • Simona Geder
  • Lucija Jeraj