Nagrajenke izziva: Le najboljše za najboljše!

Ker je nasmeh tvoj najlepši okras, za smeh pa pravijo, da predstavlja kar pol zdravja, ti želimo z našim tokratnim izzivom na obraz narisati še posebno širok in bleščeč nasmeh.

Nagrajenke izziva: Le najboljše za najboljše! (foto: Shutterstock) Shutterstock
14. 2. 2014 | Promocijsko sporočilo

Ne le zato, ker na tem mestu podarjamo kar pet električnih zobnih ščetk Oral-B Vitality Precision Clean, ampak tudi zato, ker verjamemo, da je le zdrav nasmeh lahko tudi lep nasmeh.

In zakaj ravno Oral-B Vitality Precision Clean?

Ker je zate dovolj dobro le najboljše!

To je prav tista ščetka, ki je na testu akumulatorskih zobnih ščetk Zveze potrošnikov Slovenije prejela najvišjo oceno in tako postala zmagovalec testa.

Oral-B Vitality Precision Clean se lahko pohvali, da odstrani do dvakrat več zobnih oblog kot običajna ročna zobna ščetka. Napredni sistem z 2D čistilno tehnologijo s 7.600 premiki na minuto odstrani več zobnih oblog in zobe temeljiteje očisti kot običajna ročna zobna ščetka.Nastavki imajo posebne ščetine, ki v 3–4 mesecih počasi zbledijo in vas tako opozorijo, da je treba nastavke nadomestiti z novimi. Oral-B pa je tudi sicer blagovna znamka zobnih ščetk, ki jo priporoča tudi največ zobozdravnikov po celem svetu.

Znane so nagrajenke izziva!

In kako si se lahko potegovala za eno od petih Oral-B Vitality Precision Clean zobnih ščetk?

Enostavno. Pomisliti si morala na nekaj prisrčnega, lepega ali smešnega in svoj nasmeh ujeti v fotografijo. Svoj nasmejani 'selfie' si nato morala le še naložiti v formo nagradne igre.

Največ sreče pri žrebu so tokrat imele:

Čestitamo!

Nagrajenke le še naprošamo, da so te dni pozorne na našo spletno pošto.

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri