Na cosmo testu: računalniška medicinska diagnostika celotnega telesa

Punce z uredništva smo združile moči, se posvetovale s strokovnjaki in se pognale v lov za majhnimi spremembami, ki so odločilno vplivale na naše počutje (pa tudi obliko telesc). Te zanima, kako se je na testu odrezal tretma računalniške medicinske diagnostike celotnega telesa? Beri dalje ;)

6. 6. 2014

Na cosmo testu

Računalniška medicinska diagnostika celotnega telesa

Cena: 75 evr

Kje? Holistic center; holistic.si

anamarijaPOSTOPEK: Računalniško medicinsko diagnostiko celotnega telesa v Holistic centru izvajajo z napravo Sensitiv Imago, ki jo v tujini uporabljajo v zdravstvene namene za diagnosticiranja in zdravljenja bolezni. Aparat preuči delovanje celotnega organizma in zazna motnje, če obstajajo, naredi pravilno diagnozo, opredeli težavo oz. bolezenski proces ter prilagodi potrebno terapijo. Uporaba diagnostike s Sensitiv Imagom se uporablja kot metoda neinvazivnega presejalnega programa, saj omogoča hitrejšo diagnostiko celotnega organizma. Močno skrajša čas, ki je potreben za preiskave pri različnih specialistih in jih dopolnjuje.

Medicinski aparat SENSITIV IMAGO diagnosticira celotno telo ter nam pokaže:

 • Srce in ožilje (stene srca, aorte, arterije, vranica, krvne celice...)
 • Želodec in črevesje (požiralnik, želodec, dvanajsternik, tanko in debelo črevo, jetra, žolčnik, žleza slinavka...)
 • Živčni sistem (možgani – 5 delov, hrbtenjača, periferno živčevje...)
 • Endokrini sistem (hipotalamus, hipofiza, nadledvične žleze, ščitnica in obščitnica, trebušna slinavka, žleza slinavka...)
 • Urinalni trakt (ledvica, sečevod, mehur, sečnica...)
 • ŽENSKE (maternica, jajčniki, jajcevodi, mlečne žleze...)
 • MOŠKI (prostata, testisi, spermiogram...)
 • Dihala (nosna votlina, grlo, sapnik, bronhiji, pljučna tkiva, betgavke...)
 • Kosti in sklepi  (hrbtenica, ledveni in maternični del, sklepi, kolena in komolci, gležnji, rebra, čeljust, zobje...)
 • Vsebnosti in presežki bakterij (candida, heliobacter...)
 • Splošno stanje organizma
 • Prisotnost škodljivih snovi, virusov, bakterij, parazitov, alergenov
 • Pomanjkanje mineralov, vitaminovStanje kislosti in bazičnosti telesa
 • Alergije in intolerance (hrana, kemikalije, čistila...)
 • Duhovna in čustvena stanja
 • Številne druge fizične in psihične težave...

Kako aparat sploh deluje? Zadnje raziskave, izvedene v številnih laboratorijih in centrih v ZDA, Nemčiji, Rusiji in na Japonskem so pokazale, da celice tkiv in organov vsebujejo bioelektrične lastnosti. Te lastnosti se v času bolezenskih procesov hitro in močno spreminjajo. So gorivo za delovanje vseh živih bitij. Elektromagnetna polja vzdržujejo normalno fiziološko stanje celic in jih ob nepravilnostih ponovno postavljajo v ravnovesje. Na podlagi dobljenih izvidov priporočimo terapije. Tako vzpostavljajo zdravo delovanje celic, hormonov in organov, odstranjujejo presežke bakterij, alergij in težkih kovin ter s tem vračajo telesu zdravje in vitalnost.

ZAKAJ SEM SE ODLOČILA ZA TA TRETMA?

Želela sem izvedeti, kaj je najbolje za moje telo – točno katera prehrana, ali mi primanjkuje kakšnih mineralov, vitaminov, drugih elementov ...

KAJ SEM PRIČAKOVALA?

Da bom izvedela, katera prehrana dela mojemu telesu v prid in katere stvari mi samo škodujejo.

KAKO SEM DOŽIVELA TRETMA?

V Holistic centru me je sprejela diplomirana nutricistka Alja Dimic, ki me je povprašala po mojih prehranskih navadah in željah, nato sem šla na diagnostiko celega telesa. Računalniško – z napravo Sensitiv Imago, ki jo v tujini uporabljajo v zdravstvene namene in zdravstvenim delavcem omogoča povečanje kakovosti zdravstvene nege, diagnosticiranja in zdravljenja bolezni), so mi pregledali vse organe in celotno stanje mojega telesa, morebitne zametke bolezni (na kaj še posebej moram paziti), vsebnost težkih kovin, bakterij, virusov in parazitov, pa mineralov, vitaminov, intolerance in alergije, celo čustveno in duševno stanje. Sledil je pogovor, priporočila za naprej ter zdravljenje najkritičnejših točk. Čez nekaj dni sem dobila še spisek jedi, ki so zame najbolj priporočljive, živila, ki so zame dobra, in tista, ki naj jih ne bi uživala, ter cel kup receptov za jedi, ki bodo na moje telo delovale kot balzam in ne ravno obratno. Opažam, da se ob teh jedeh res počutim bolje in z več energije, ko se prekršim, pa mi ta kar odteka, želodec pa spet začne peči.

PO TRETMAJU ...

Zamislila sem se nad tem, kako se obnašam do svojega telesa – ali res moram delati tudi ponoči, ali me res mora skrbeti za tisoč in eno stvar, namesto da bi na prvo mesto postavila sebe in svoje dobro počutje, šele na drugo pa vse drugo ...

Obenem bolj pazim na prehrano in se skušam držati predlogov nutricistke Alje Dimic – ko se bom navadila na priporočeno prehrano tudi takrat, ko bom cel dan zdoma in bom samo divjala okrog, pa vem, da bom zmagovalka z veliko več energije, kot je imam sedaj.

KOMU BI TRETMA PRIPOROČILA?

Vsem, ki se po določeni hrani ali kar tako ne počutijo najbolje, vsem, ki predvidevajo, da so na kaj alergični, ki se počutijo preveč utrujeni ali ki čakajo na kakršno koli diagnozo pri zdravniku – tu jo lahko dobijo zelo hitro, brez da bi sedeli v vrstah, je zelo natančna (in predvidi stanje tudi za naprej) in bo zelo koristila tudi njihovemu zdravniku.

Več o lepotno - zdravilnih tretmajih pa na spletni povezavi Testirale smo 9 Top lepotnih in zdravstvenih tretmajev.

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri