Menstrualna skodelica

Prijazna do telesa in narave.

14. 1. 2011

Čeprav se ti verjetno zdi čudno, da bi se ti kri nabirala v nekakšni skodelici, in imaš občutek, da bi se ti lahko vse skupaj zlilo, prevrnilo, te zalilo, morda celo, da je zadeva nehigienična, ti lahko na vse skupaj odgovorimo le – menstrualna skodelica je zakon!

Nezamenljiva!

Nič več strahu, da bi ti kaj ‘ušlo čez’, nič več groženj pred toksičnim šokom in vnetji, nič več bojazni, da si vzela v službo premalo vložkov ali tamponov zaradi močne menstruacije, in tudi ne skrbi, kaj bo med športom, celo plavanjem.

Na začetku boš potrebovala kar nekaj spretnosti, navaditi se boš morala na to, da imaš nekaj vstavljenega tam notri, predvsem če prej nisi uporabljala tamponov, pa tudi na to, da boš morala kri izliti iz skodelice in jo splakniti pod vodo (zadošča celo na vsakih 8 do 12 ur, tudi če imaš zelo močne menstruacije), a ko to obvladaš, je ne boš več zamenjala.

Vse skrivnosti o njej: www.lunette.si

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri