Jutranji dvoboj: maslo ali margarina

Se ob poplavi oglasnih sporočil sprašuješ, kaj je bolj zdravo ali manj škodljivo – če si za zajtrk na kruh namažeš maslo ali margarino?

27. 4. 2012

Nutricionistka Mojca Cepuš pravi:

"Margarina je narejena iz olja in je po postopku izdelave za naše telo škodljiva. Težava je namreč v hidrogeniziranih maščobah (podobne najdeš tudi v sladkarijah in ocvrti hrani – transmaščoba), ki so za telo tuje, a jih vseeno uporabi za svoje delovanje, recimo za izgradnjo celične membrane. Toda ker je gradbeni material napačen, tudi celica ne deluje več pravilno. Svetujem, da si na kruh namesto margarine raje namežeš maslo."

Izbrali smo drugačen pristop. Ga boste podprli?
V nasprotju z ostalimi mediji smo se odločili, da svoje spletne vsebine ohranimo brezplačne za vse. V času, ko je sledenje aktualnim informacijam nujno, verjamemo, da si vsak od nas zasluži dostop do natančnega in celovitega pregleda vsebin. Poleg tega pa tudi neomejen dostop do kakovostnih lifestyle vsebin.
Vsak prispevek, velik ali majhen, je dragocen in ključnega pomena za našo uredniško neodvisnost.

Podpri in prispevaj

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri