Joj! Vode, v kateri so se kuhala jajca nikoli (ampak res nikoli) ne zlivaj v odtok in to je razlog, zakaj

17. 3. 2022

Obstaja dobr razlog, zakaj voda, v kateri si kuhala jajca, ne pristane v odtoku. 

1 / 2
Profimedia

Ponavadi voda, v kateri kuhamo živila, konča v odtoku. Tako kot denimo voda, v kateri so se kuhale testenine. Vendar zdaj že vemo, kaj moramo storiti – če ne,  na tej povezavi preveri, zakaj tudi te vode ne bi smeli preprosto zavreči → https://cosmopolitan.metropolitan.si/samo-zate/ali-vodo-v-kateri-kuhas-testenine-zlivas-v-odtok-nikar-in-to-je-razlog-zakaj/● TODA ALI SI VEDELI, DA JE LAHKO TUDI VODA, V KATERI SO SE KUHALA JAJCA, ZELO KORISTNA IN UPORABNA IN SE JO ZATO IZPLAČA PRIHRANTII?Klikni NAPREJ in preveri, zakaj! →

Naša novinarka ta vikend skupaj ujela ta par letošnje Ljubezni po domače (vse kaže, da sta skupaj)

Uporabljeni viri:
Calcium in Plants
Use of chicken eggshell to improve dietary calcium intake in rural sub‐Saharan Africa
housebeautiful.com

Preberite več na Aktivni.si

Fotografije: Profimedia

Novo na Metroplay: Kristijan Crnica - Kikifly o glasbenem ustvarjanju, izzivih in prav posebni tetovaži