Ja, tvoje telo se spreminja in tu je odgovor, kaj točno potrebuje, ko si stara 20, 30 ali 40 let (+ znaki, na katere bi morala biti pozorna)

Ja, tvoje telo se spreminja in tu je odgovor, kaj točno potrebuje, ko si stara 20, 30 ali 40 let (+ znaki, na katere bi morala biti pozorna) (foto: Profimedia) Profimedia
12. 3. 2023

Potrebe ženskega telesa se v različnih življenjskih obdobjih razlikujejo.

Ampak kaj bi ti solili pamet, saj si verjetno tudi že sama opazila, da ‘triki’, ki so čisto delovali v tvojih dvajsetih, zdaj, v cvetu tridesetih, preprosto ne delujejo več. Šopek naših strokovnjakov ti bo na tej okrogli mizi ponudil celostni odgovor na to, kako svoje telo fizično podpreti, da ti bo še dolgo res dobro služilo.

Daniel Jelovič je strasten ljubitelj športa, zlasti košarke, ki ga v življenju spremlja že vse od malih nog. Delovanje človeškega telesa je pozneje podrobneje raziskoval tudi med študijem na Fakulteti za šport, praktično pa je meje njegovega delovanja vsakodnevno spoznaval tudi v fitnesu.

Leta 2015 je svoje znanje dodatno poglobil z obiskom Združenih držav Amerike, kjer ga je za kariero osebnega trenerja navdihnil priznani osebni trener Chrisa Powell, nakar se je pozneje odločil, da bo tudi sam svoje življenje posvetil temu, da ljudem pomaga izboljšati kakovost njihovega življenja ne samo s področja gibanja in prehrane, temveč celostnega življenskega sloga.

Tako je zadnjih nekaj let posvetil nadgrajevanju znanaja na področju fitnesa, prehrane, psihologije in celostnega pristopa v branži osebnega trenerstva. Ne samo v Sloveniji, ampak tudi izven, črpa znanje od najbolj priznanih strokovnjakov na področju fitnesa in wellnesa. S svojo ekipo se vsakodnevno posveča svoji klienteli, kar ga je upravičeno pripeljo do slogana “Najboljša izkušnja osebnega treninga”.

Ana Zrimšek je strokovnjakinja s področja prehrane za ženske v različnih življenjskih obdobjih, predvsem v času pred in med nosečnostjo ter po njej. Je ustanoviteljica prehranskega programa Prehrana za dva, ki je med uporabnicami postal priljubljen zaradi svojega individualnega pristopa, številne pa so ga že sprejele kot temelj ustrezne prehrane pred zanositvijo in po njej. S svojimi prehranskimi nasveti oz. t. i. prehranskih coachingom je pomagala že številnim Slovenkam, saj znanje s področja prehranskega svetovanja nesebično deli na svojem Instagram profilu @prehranazadva ter na strokovnih delavnicah po Sloveniji.

Preberi še: Ne maraš kardia? S TEM treningom ti bo postal všeč! (brezplačne Cosmo vadbe)

Priporočamo tudi: Izvoli RECEPT za slastne bombetke BREZ moke (ta kruh te zagotovo ne bo napihnil)

Fotografije: Aleksandra Saša Prelesnik, Profimedia

Video: Danijel Čančarević