Dve sestavini, ki ju Jennifer Lopez nikoli ne zaužije

Zasluga za tako sijočo kožo 46-letne Jennifer Lopez gre tudi njenemu zelo strogemu režimu prehranjevanja. Preveri, kaj jé redno in česa nikoli. 

Dve sestavini, ki ju Jennifer Lopez nikoli ne zaužije (foto: Profimedia) Profimedia
20. 1. 2016

Jennifer Lopez je pravi sinonim za lepo kožo. Se strinjaš? Poleg tega seveda, da ima dostop do najboljših lepotnih tretmajev, se Jennfer Lopez drži zelo stroge in zelo zdrave diete.

Tracy Anderson, osebna trenerka Jennifer Lopez, ki trenira tudi številne druge svetovne zvezdnike, je spregovorila o prehrani Jennifer Lopez:

"Vsa hrana, ki jo Jennifer Lopez poje, je biološko pridelana, zelo premišljeno načrtovana, popolnoma uravnotežena, polna visoko kakovostnih beljakovin in polna vitaminov in mineralov."

Jennifer Lopez

Industrijsko predelanih živil ne da vase

Povedala je še, da Jennifer Lopez nikoli ne uživa industrijsko predelane hrane (vsi izdelki iz trgovin) in da uživa ogromno zelenjave.

Njen dan se začne z beljakovinskim napitkom (ki je tudi edini industrijsko predelan produkt v njeni prehrani) in nekaj kave brez kofeina. Za kosilo poje veliko solate z lososom, za večerjo pa raznične rastlinske vire beljakovin, kot je na primer kvinoja.

In česa Jennifer Lopez nikoli ne uživa?

"Vse, kar Jennifer Lopez poje, je sveže," je še povedala Andersonova, "Nikoli pa ne jé ničesar, kar bi vsebovalo alkohol ali kofein."

Jennifer Lopez trenira v fitnesu trikrat do štirikrat na teden in spi vsaj 7 ur na noč.

Tu in tam se tudi pregreši

"Vsi smo samo ljudje," je lani za revijo People povedala Jennifer, "Ni treba pretepsti samega sebe, če se tu in tam pregrešiš in poješ kakšen čips."

Preveri še:

5 vaj za raven in noro seksi trebuh

12 stvari, ki uničujejo tvojo kožo

Za 8 tednov se je odrekla sladkorju - kaj se je zgodilo?