Brezskrbno sveže s Chilly intimno nego

Intimna nega predstavlja temelj zdravja in osnovo ženske higiene. Ženski intimni predeli so zelo občutljivi, zato zahtevajo ustrezno nego. To med drugim pomeni, da je potrebno uporabljati ustrezna, certificirana sredstva in tako zagotoviti optimalno kislost za obstoj mlečno-kislinskih bakterij. Pri porušenem ravnovesju je sluznica namreč še bolj dovzetna za škodljive zunanje vplive, ki povzročajo draženje in okužbe.

Chilly te poleg svojih kvalitetnih izdelkov, ki jih priporoča Združenje ginekologov in porodničarjev Slovenije, razvaja tudi z nagradno igro, kjer se z malo sreče poteguješ za privlačne Chilly nagradne paketke in vstopnice za letošnjo najbolj znano romantično erotično zgodbo na filmskem platnu - Petdeset odtenkov sive. Nagradna igra poteka do 9.2.2015.

Brezskrbno sveže s Chilly intimno nego (foto: shutterstock) shutterstock
19. 1. 2015 | Promocijsko sporočilo

Pravilna intimna nega se prične z redno higieno, enkrat dnevno. Ob tem izberimo tista negovalna sredstva, ki ustrezajo kislemu pH-ju in nam nudijo dolgotrajno zaščito in svež občutek. Chilly izdelki so hipoalergenski, s formulo z minimalno možnostjo povzročanja alergij. Priporoča jih Združenje ginekologov in porodničarjev Slovenije.

Chilly gel, obogaten z naravnim mentolom deluje osvežujoče in preprečuje nastajanje neprijetnih vonjev, pomaga pri vzpostavljanju fiziološkega ravnovesja sluznice, ki je potrebno za zaščito intimnih predelov, primeren tudi za intimno higieno moškega in vsebuje formulo z minimalno možnostjo povzročanja alergij.

Chilly delicate je tekoče intimno milo za vsakodnevno uporabo, posebej primerno za občutljivo kožo in vaginalno sluznico. Obogateno je z naravnimi izvlečki Aloe in Hamamelisa (nepozebnik). Deluje blagodejno in pomirjujoče, lahko ga uporabljamo tudi v primeru že razdražene kože , saj pomaga vzpostavljati naravno ravnovesje nožnične sluznice, ki je potrebno za zaščito intimnih predelov.

Chilly z antibakterijsko formulo je tekoče intimno milo za vsakodnevno uporabo, predvsem, ko potrebujete dodatno zaščito pred bakterijami. Obogateno je z naravnimi izvlečki žajblja in timijana. Aktivno ščiti vaše intimne predele pred zunanjim vdorom bakterij in pomaga vzpostavljati naravno ravnovesje nožnične sluznice, ki je potrebno za zaščito intimnih predelov.

Ali ste vedele?

  • Intimnih predelov ne umivajte z milom za telo, saj so ti prilagojeni na pH kože, ki je višji od pH-ja intimnih predelov. Ohranjanje ustrezne kislosti intimnega predela namreč prepreči razvoj škodljivih mikrobov.

  • Med kopanjem lahko voda prodre v nožnico in spere z nje zaščitno sluz. S tem uniči kislost nožnice in oslabi njeno naravno obrambo. Zato je za zagotavljanje ustrezne pH intimnega predela bolj priporočljivo prhanje ali umivanje v bideju.

  • V času menstruacije ohranjajte intimno nego z redno menjavo higienskih pripomočkov. Tampon je potrebno menjati vsaki 2 uri, higienske vložke pa na 3 do 4 ure.

  • Za pravilno intimno nego poskrbimo tudi z ustreznimi materiali spodnjega perila. Ti naj bodo iz naravnih vlaken, mehki in udobni.

Chilly robčki, za intimno nego kjerkoli in kadarkoli

Chilly je za ženske, ki veliko časa preživijo z doma, oblikoval posebno formulo intimne nege, v obliki vlažilnih robčkov. So čvrsti, prijetni, diskretni in lahko jih lahko imaš vedno s seboj. Lahko izbereš svojo Chilly linijo: Chilly pocket gel sveža formula, Chilly pocket delicate in Chilly pocket antibakterijski robčki. So iz mehke, 100 odstotne biorazgradljive tkanine, lahko jih odvržete v WC školjko. Imajo pH5, so hipoalergenski in klinično testirani. 

Chilly robčki s svežo formulo vsebujejo naravni mentol in so namenjeni ženskam, ki veliko časa preživijo z doma ter potrebujejo aktivno intimno zaščito in svežino.

Intimni robčki Chilly Pocket delicate z naravnimi izvlečki Aloe in Hamamelisa nudijo varnost, pomirjajo in dajejo občutek udobja. Za občutljivo in razdraženo kožo ter sluznico.

Intimni robčki Chilly Pocket Antibacterial z izvlečki timijana in žajblja nudijo dolgotrajno in aktivno zaščito. Primerni pri obisku prostorov, kjer je povečano tveganje okužb.

Poskrbite za svoje zdravje, ustrezno intimno nego in brezskrbno svežino vsak dan in kjerkoli... s Chilly izdelki!