Nova zobna pasta Aquafresh Ultimate zaščita za celoten zob

Vzdrževanje zdravja dlesni do naslednjega obiska zobozdravnika je težka naloga, ne glede na to, kako učinkovita si pri ščetkanju zob. Nova zobna pasta Aquafresh Ultimate je bila zasnovana prav z namenom ohraniti sadove dobrega dela tvojega zobozdravnika in ti pomagati pri vzdrževanju zdravih dlesni do naslednjega obiska.

Nova zobna pasta Aquafresh Ultimate zaščita za celoten zob (foto: Shutterstock) Shutterstock
4. 8. 2011 | Promocijsko sporočilo

Celovito zaščito zob zagotavlja tako, da krepi 30 odstotkov vidnega zoba in ščiti 70 odstotkov zoba pod robom dlesni. Nova zobna pasta Aquafresh Ultimate namreč pomaga tvojim dlesnim, da se tesno prilegajo zob. Vsebuje fluorid za krepitev sklenine in preprečevanje nastanka kariesa.

  • Tisto, kar je res novo v pasti Aquafresh, pa je njeno delovanje. Njene sestavine namreč kontrolirajo nastanek zobnih oblog ob robu dlesni, ki so naravna pregrada, s katero naše telo ščiti občutljivo zobno korenino.

Znanstveni tim Aquafresh je s pomočjo klinične raziskave ugotovil, da je nova zobna pasta Aquafresh Ultimate pri nadzoru nastanka zobnih oblog in ohranjanju zdravja dlesni v obdobju 12 tednov po strokovnem čiščenju zob pri zobozdravniku uspešnejša od navadne zobne paste Aquafresh.

Še več, raziskava je pokazala, da je zobna pasta Aquafresh Ultimate za 24 odstotkov bolj učinkovita pri zmanjševanju nastajanja zobnih oblog od navadne zobne paste Aquafresh.

Nova zobna pasta Aquafresh Ultimate

Strokovnjaki v podjetju Aquafresh se ravno zato strinjajo, da je ta zobna pasta njihova doslej najboljša stvaritev.

Na voljo je v različicah Aquafresh Ultimate in Aquafresh Ultimate + Whitening za bolj bele zobe.