Naša mlada glasbenica Raiven z Jadri tudi v video podobi!

Sara Briški Cirman, ki je pod umetniškim imenom Raiven slovensko glasbeno sceno prvič začinila konec preteklega leta s singlom Jadra, je nedavno svoji kreaciji dodala tudi video podobo.

Naša mlada glasbenica Raiven z Jadri tudi v video podobi! (foto: Robert Ribič) Robert Ribič
27. 1. 2015

Raiven, sicer dijakinja Konservatorija za glasbo, si je za videospot privoščila šole prost dan, ki pa je bil tokrat gotovo še napornejši od že tako pestrega vsakdana mlade Postonjčanke.

"Spot je bil posnet v enem kosu, snemali smo od 7-22h, kar pomeni, da je bilo potrebnih veliko predpriprav in vaj za uigrano snemalno dogajanje", je povedala izvajalka, kateri sta tudi tokrat ob strani stala glasbena soustvarjalca Tadej Košir in Jernej Kržič.

Raiven

Ker pa 18-letnica ob tako pomembnem in dolgem dnevu vsekakor potrebuje tudi nekaj dekliške podpore, sta na prizorišče snemanja vskočili tudi dobra prijateljica Agnes Krown in Lea Behek, ki je poskrbela za brezhiben videz simpatične Raiven. Upadljiva pričeska je bila skrb Nathana Snaygerja.

Raiven

Za video podobo sta poskrbela Gregor Andolšek in Anže Verdel iz Benjamin Produkcije. In mi samo še dodajamo, da je vsa ekipa svoje delo opravila z odliko.

Vabljena k ogledu videospota: