NAGRADNI izziv: Prijavi se in postani najboljša različica sebe!

Pri Cosmu si želimo, da postaneš najboljša različica sebe, zato smo ti pripravili čudovit nagradni izziv, tekom katerega si boš 7 dni vsak dan zavestno vzela trenutek zase in zaživela bolj umirjeno. 

NAGRADNI izziv: Prijavi se in postani najboljša različica sebe! (foto: profimedia) profimedia
20. 6. 2017 | Promocijsko sporočilo

Imaš tudi ti navado, da najprej poskrbiš za vse ostale, na koncu pa ti zmanjka čas zase? Se boriš s časom in vedno izgubiš bitko? 

Ujeti v tej norosti se borimo za trenutke počitka, da bi si napolnili baterije in razmislili. Težko se povezujemo z drugimi ali uživamo v trenutku. Hitimo skozi življenje, namesto da ga živimo.

S tem bomo sedaj prekinili! Ker s tem grešimo bistvo življenja.

Vzeti si najprej čas zase in vzpostaviti odnos s seboj je temelj, iz katerega izhaja VSE. Ne moreš biti uspešna, srečna in imeti harmoničnih odnosov, če ne postaneš sama svoja najbolj pozorna prijateljica ali najboljša različica sebe. V celem vesolju ni osebe, ki bi bila bolj potrebna tvoje ljubezni in naklonjenosti, kot si ti sama. 

Sprejmeš izziv in se zaobljubiš, da si boš 7 dni vsak dan zavestno vzela trenutek zase?

Zakaj – ker čas ne moremo zaustaviti lahko pa ustavimo sebe, se upočasnimo in uživamo v tem trenutku. 

To bo trenutek, ki ti ne bo vzel veliko, ti bo pa zagotovo prinesel ogromno. Prijavi se spodaj in 1 teden boš prejemala preproste napotke, kako poskrbeti zase in doseči upočasnjen tempo življenja. Vsak dan te bo čakala nova naloga. Zapomni si, da kar počneš danes, ti lahko zagotovi boljši (ali slabši) jutri. Pa naj gre to za tvoje misli, čustva, za hrano, ki jo daješ vase ali pa za kozmetiko, ki jo daješ nase. Vredno se je potruditi in v vsakdan vnesti majhne (tudi lepotne) rituale, ki ti ne vzamejo veliko časa, a naredijo veliko spremembo. Poskrbela boš tako za svojo notranjost kot zunanjost. 

Poskusi, nato pa opazuj, kako se življenje spreminja. Kako se dan odvija drugače, če ga začneš in končaš umirjeno, upočasnjeno. Kako manj stresno se odzivaš na življenjske situacije in kako lažje spiš, če imaš mir v sebi. Kako se zdi, da se čas ustavi in gre počasneje, ko počneš stvari bolj zavestno. 

Namen akcije ni, da boš zgolj 7 dni pozorna nase. Namen je, da vzpostaviš trajen odnos s seboj, ki ti bo omogočil lepše in in bolj mirno življenje. 

Upočasnitev življenja nas naredi srečnejše, bolj zdrave in produktivnejše. Bolje jemo, bolje mislimo, bolje delamo, bolje skrbimo za ljubezen – vse delamo bolje in v tem tudi bolj uživamo. Kot je nekoč dejala Mae West: „Vse, kar je vredno truda, je treba delati počasi.“

Še vedno potrebuješ tehten razlog, zakaj bi si morala vzeti čas zase?

Da upočasniš ta nor tempo. Da za trenutek spustiš iz rok vse stvari, ker ne bo konec sveta in bo vse počakalo. Da iz ramen odvržeš vsa bremena, ker bo šlo nato lahkotneje naprej. Da vsaj nekaj trenutkov ne hitiš brezglavo in počneš pet stvari hkrati. Da samo si. Sama s seboj. Da je um čim bolj v mirovanju. Da se spomneš, kdo si in zakaj si.

Potrebuješ to?

Prijavi se. Postani najboljša različica sebe. 

Akcija bo trajala med 26. junijem in 2. julijem.

Znova se povežite s svojimi čutili: to je prvi korak v smeri počasnejšega staranja.

Prvim 50 prijavljenim bomo podarili Vichy vzorček nege Slow Âge 

5 naključnim izbranim ob koncu projekta pa dnevno nego Vichy Slow Âge

Vsi nagrajenci bodo objavljeni ob zaključku nagradnega izziva.

Vichy z linijo izdelkov Slow Age podpira, da si vzamemo čas zase, se upočasnimo in postanemo #NAJBOLJŠARAZLIČICASEBE

Sodelovanje trenutno ni možno.