7 dan izziva: Bodi sprememba, ki so jo želiš videti v svetu

Ne zavrzi možnosti, da lahko nekaj spremeniš. Sprejmi, kar ne moreš spremeniti in spremeni, kar lahko. In to že danes.

7 dan izziva: Bodi sprememba, ki so jo želiš videti v svetu (foto: profimedia) profimedia
7. 7. 2017

Vsaka - še tako majhna sprememba šteje. Naredi najbolje, kar lahko. Ne sili druge v spremembo. Naj tvoja dejanja odražajo, kakšen svet si želiš.

  • Bodi pozorna, kaj kupuješ in kakšen svet ustvarjaš s svojimi nakupi.
  • Bodi pozorna, kako misliš in kakšen svet ustvarjaš s svojimi mislimi.
  • Bodi pozorna, kako čustvuješ in kakšen svet ustvarjaš s svojimi čustvi.
  • Bodi pozorna, kako se odzivaš na situacije, tako kot bi želela, da se drugi odzivajo?
  • Bodi pozorna, kako se obnašaš do drugih, kako govoriš, kako poslušaš...

In še nekaj te čaka za konec: Proslava!

Nauči se proslavljati majhne zmage. Ker ti je uspelo 7 dni poskrbeti zase, si privošči nekaj. Presno tortico, rožico ali šopek, tisto poletno oblekico, ki jo že nekaj časa ogleduješ ali nekaj drugega, kar si želiš. Nič ni narobe, če si kaj privoščiš. Pazi le, da nisi zataknjena le v želje ter tako pozabljaš na majhne stvari in vse, kar imaš v življenju v tem trenutku. Lahko si privoščiš tudi ples. Zavrti svojo najljubšo glasbo in pleši, kot da je danes zadnji dan v tvojem življenju. In pleši tako vsak dan. Ne razmišljaj na včeraj ali na jutri. Zakaj ne bi večkrat posvetila čas za stvari, ki te osrečujejo? Ki ti ustavijo čas? Ki te zopet spomnejo, kako lepo je lahko življenje?

Kaj si si danes privoščila? Pokaži nam in označi #NAJBOLJŠARAZLIČICASEBE

Čestitke za opravljenih 7 dni. In naj ne ostane le pri teh pravljičnih 7 dneh. Bodi pozorna nase vsak dan. Naj bo to začetek trajne romance oz. trdnega odnosa same s seboj. Tako bo tvoje življenje lepše in bolj mirno. 

Še enkrat te opomnimo, da se vsak dan spomniš in zavestno upočasniš ta nor tempo življenja. Uporabi katerikoli trik, ki si se ga naučila v teh dneh. Poskrbi, da vsaj za nekaj trenutkov ne hitiš brezglavo in počneš pet stvari hkrati. Da samo si. Sama s seboj. Da se spomneš, kdo si in zakaj si. Ker je to edino, kar šteje. 

Sedaj pa še malo stiskaj pesti, saj bomo 5 naključnim izbranim podarili dnevno nego Vichy Slow Âge. Poleg prvih 50 prijavljenih, ki bodo dobili Vichy vzorček nege Slow Âge.

Vsi nagrajenci bodo objavljeni ob zaključku nagradnega izziva.

 

Če si slučajno zamudila, lahko še nadoknadiš: 

1. dan izziva: Najlažja ali najtežja naloga - samo bodi

2. dan izziva: Kaj rada počneš? Počni to!

3. dan izziva: Privošči si izlet – SAMA!

4. dan izziva: Poskrbi zase – poskrbi za svojo kožo

5. dan izziva: Odpusti in bodi hvaležna!

6. dan izziva: Dajaj (brez pričakovanj)

Izžrebali smo:

Prvim 50 prijavljenim bomo podarili Vichy vzorček nege Slow Âge:

Anja Skvarča, Lucija Jeraj, Špela Omahen, Vlasta Potočnik, Vesna Arlič, Maja Novak, Laura Rožman, Nataša Elender, Kleopatra Luxor, Urša Novak, Monika Habulin, Kaja Kolenc, Klavdija Gačić, Suzana Piljić, Polona rajh, Irena Kozelj, Maša Cerjak, Martina Zore, Sandra Perdija, Natalija Novak, Sandra Grum, Maja Jankovič, Mojca Vrabec, Mojca Šuštaršič, Branka Gasparič, Ignacija Janžekovič, Nadja Bertalanič, Ana Jagar, Nuša Hrovat Škarja, Urška Pavc, Branka Pondelek, Jelka Vrhunec-Topolovec, Tina Cvetko, Bernarda Korelec, Mojca Adamlje, Vesna  Mir, Sara Povalej, Monika Bevčič, Urška Pintar, Anja Kogoj, Suada Jakupović, Mojca Kodelja, Zala Čuden, Katrin Al Jezany, Veselka Šavija, Sabina Oman, Monika Cerkvenik, Ksenja Čurin, Martina Jazbec, Valentina Matjašič

5 naključno izžrebanih prejme dnevno nego Vichy Slow Âge:

Adrijana Divjak, Ana Herbst, Barbara Femec, Bojana Mirtič, Damjana Kek

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri