3. dan izziva: Privošči si izlet – SAMA!

Daneš boš čas ustavila tako, da si boš privoščila nekaj samo zase. 

3. dan izziva: Privošči si izlet – SAMA! (foto: profimedia) profimedia
3. 7. 2017 | Promocijsko sporočilo

Izziv spontanosti in soočenja s strahovi

Danes naredi nekaj, kar še nikoli nisi. Pojdi nekam, kamor še nisi. Ni treba daleč. Če imaš avto, se odpelji nekam, preveri spletne kamere in pojdi, kamor ti srce poželi. Če nimaš avta (ali če ga imaš) pojdi nekam peš, s kolesom ali avtobusom. Obišči del mesta ali kraja, kjer še nisi bila, pelji se v novo restavracijo na kosilo ali odkrivaj nove poti, teh nikoli ne zmanjka. Nahrbtnik ali torbico na rame in samo pojdi. Tudi če samo za eno uro. Daj telefon na način letenja, da ne boš ves čas gledala na telefon. Kaj še čakaš? Ne, ne velja povabiti prijateljice ali prijatelja, tokrat moraš iti sama! Ker se moraš naučiti uživati sama s seboj. Ker boš takrat začutila, da lahko končno zadihaš, slišiš sebe in svoje želje. Ker lahko na ta način ustaviš čas.

Te je strah biti sama?

Saj veš, kako je: strah je votel, okrog pa ga nič ni. Narejena si za svobodo – brez strahov. Čas je, da začneš pluti s tokom in ne proti njemu. Čas je, da ti strahovi prenehajo zavirati življenje in te hendikepirajo. Če imaš strahove res ne moreš živeti v polnosti tega trenutka. Največja obžalovanja pridejo iz stvari, ki jih nismo nikoli storili. Naj ljubezen in pogum premagata strah. Naredi, kar je prav, ne kar je najlažje. Česa te je strah? Naredi to!

Te je strah ogovoriti neznance, govoriti pred množico ljudi, povedati, kar si misliš, objeti nekoga ali mu povedati, kako čutiš do njega? Naredi to!

Zamenjaj frazo, danes moram narediti to… z danes imam priložnost, da naredim to. Zamenjaj perspektivo, ki deluje iz strahu pred neuspehom, s perspektivo, da je vse učenje in zabava. Pa kaj potem, če ti spodleti. Vsaj poskusila si. Zagotovo pa boš začutila velikansko moč, ko boš premostila svoj strah.

Pokaži, kam si odšla sama ali s katerim strahom si se soočila, da vidimo, če pridno opravljaš naloge! Označi #NAJBOLJŠARAZLIČICASEBE

Živi počasi in doživi več!

Se še nisi prijavila na izziv? To lahko še storiš tukaj. 

Upamo, da nisi izpustila: 1. dan izziva: Najlažja ali najtežja naloga - samo bodi

2. dan izziva: Kaj rada počneš? Počni to!

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri