2. dan izziva: Kaj rada počneš? Počni to!

Danes nas zanima, kaj te veseli? Kaj ti požene kri po žilah in ti da občutek življenja?

2. dan izziva: Kaj rada počneš? Počni to! (foto: profimedia) profimedia
29. 6. 2017

To so stvari, kjer se čas resnično ustavi! Dejavnosti, pri katerih popolnoma pozabiš, kateri dan je, koliko je ura, še na lakoto pozabiš in utrujenost ter na vse težave tega sveta. Kdaj si se nazadnje tako počutila in kaj je to bilo? Je to, ko si zunaj v naravi, ko plešeš, poješ, tečeš, slikaš, pišeš, ustvarjaš, si s psičkom ali karkoli drugega? Naredi danes točno to. Posveti vsaj 30 minut nečemu, kar te veseli…

Na ta način se ustaviš, ne hitiš, pač pa zavestno delaš na življenju, ki ga je vredno živeti in ti daje zagon. 

Morda je to čas, da se spomneš, katere talente in vrline imaš, ki jih običajno zatiraš in pozabljaš? 

Si si od vedno želela nekam iti? Pojdi ali naredi prvi korak načrta. 

Si si od nekdaj želela peti, plesati, igrati, pisati, risati? Počni to. 

Kaj te je strastno veselilo kot otroka? Otroci intuitivno počno tisto, kar je njihova strast. Razmisli, kaj si počela kot otrok in te je neizmerno osrečevalo. Morda je to pisanje, risanje, oblikovanje, igranje vloge učiteljice, zdravnika, matere, plesanje, petje... Morda so te fascinirale živali ali rastline. Žal običajno prvinske želje otroci hitro zatrejo zaradi vpliva okolice in šole, za njih zmanjka časa ali pa jih zamenjajo s hobiji, ki so sprejeti kot bolj primerni za otroka.

Če bi imela veliko prostega časa, kaj bi najraje počela?

O čem najraje bereš? Kaj najraje brskaš po spletu, katere fotografija najraje občuduješ na Facebooku ali Instagramu? Ob kateri tematiki ti poskoči zanimanje in srce? 

Katero temo najraje odpreš, ko si v družbi s prijatelji ali družino? Katera tema pogovora te resnično zanima in ti je zabavna?

Kaj je tisto, kar imaš na listu, da moraš nujno storiti v tem življenju? Kaj bi ti bilo najbolj žal, da ne bi naredila? To je običajno nekaj, v kar resnično verjameš in te izpolnjuje.

Pomembno je, da slediš svojim sanjam - ne sanjam svojih staršev, partnerjev, učiteljev, prijateljev, okolice. Ti si ti. Na koncu ostaneš sama s seboj in s svojimi dejanji. 

No, to je tvoja naloga danes: da postaviš svoje želje na prvo mesto. Tiste najbolj skrite in zatrte. Tiste, ki se ti v temni noči prikradejo v misli in ti ne dajo spati. Naredi majhen korak v smeri svojih še neizpolnjenih sanj. Samo nakaži  z majhnim dejanjem, da si pripravljena na uresničitev.

Tukaj si zato, da izpolniš sebe. Da počneš, kar te veseli.

Kaj boš naredila danes, kar tebe osrečuje? Sporoči nam! Ali objavi fotografijo, kaj počneš ter označi #NAJBOLJŠARAZLIČICASEBE

Se še nisi prijavila na izziv? To lahko še storiš tukaj. 

Še lepotni namig za današnji dan: 

Ker je eden izmed načinov, kako se ustaviš in poskrbiš zase tudi ta, da poskrbiš za svojo kožo, ti danes priporočamo dnevno nego, ki deluje na znake staranja
v nastajanju SLOW ÂGE. Koža je v trenutku navlažena in zaščitena. Dan za dnem se boljše obnavlja, je močnejša ter izžareva zdravje in mladost.

Naneseš jo vsako jutro kot dnevno kremo, samostojno ali po uporabi seruma. Primerna je za občutljivo kožo, hipoalergena in brez parabenov.

Upamo, da nisi izpustila: 1. dan izziva: Najlažja ali najtežja naloga - samo bodi

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri