Zaključek testiranja: "Moje trepalnice so vsaj pol centimetra daljše!"

1. 7. 2016 | Promocijsko sporočilo

Samanta:

Po koncu testiranja seruma Lux-Factor sem izjemno zadovoljna, da sem ga sploh preizkusila, saj mi je zelo podaljšal trepalnice. Sedaj so pahljačaste, dolge in bolj trdne. Tiste, ki ga niste še preizkusile bi ga morale takoj naročiti, saj vam zagotovo ne bo žal. Ste kdaj trpele zaradi kratkih, tankih trepalnic? Ko ste jih namazale z maskaro se vam je zdelo, da ni nobenega učinka? Potem je ta serum kot nalašč za vas, saj so bile moje trepalnice tudi zelo kratke, zdaj pa so vsaj pol centimetra daljše! Moram priznati, da sem zelo skeptična do bilo katerega "magičnega" proizvoda, ki je na trgu, ampak moram povedati, da bom od zdaj naprej malo drugače gledala na podobne izdelke, saj nekateri zares delujejo! ;) Verjetno bom preizkusila še kakšen Lux-Factor izdelek, saj sem nad serumom navdušena!

Zelo sme vesela, da sem bila ena izmed izbranih punc, hvala za priložnost!

Klavdija:

No, pa je testiranje seruma pri koncu. Lahko rečem, da sem z rezultatom zelo zadovoljna. Primerjala sem sliko s prvim tednom in se zelo vidi, da so trepalnice dosti temnejše in bolj goste. Za konec se vam lahko zahvalim, da sem bila lahko del štiri tedenskega testiranja.

Nina:

Pošiljam še zadnjo sliko napredka mojih trepalnic, sicer se trepalnic pred uporabo več ne spomnim in ne znam točno povedati kakšna je razlika. Lahko pa povem, da je pri šminkanju razlika očitna in si trepalnice zelo lepo in tudi hitro namažem. Ne ponavljam postopka 3x kot prej, ampak jih namažem enkrat in je končni rezultat isti kot prej. Tako da super! Hvala za možnost, da sem lahko produkt uporabila in dokazala, da res deluje. Super je, da na trgu obstaja nekaj kar nam pri slabih in svetlih trepalnicah res pomaga.

Zala:

Po končanem testiranju Lux Faktorja lahko povem, da sem zelo zadovoljna. Trepalnice so se opazno podaljšale. Pri nanosu make-upa so trepalnice ne le dodatno podaljšane temveč tudi bolj utrjene. Vendar kljub vsemu, učinka ne bomo dosegli, če ne bomo upoštevali navodil proizvajalca, ki navaja redno in dosledno uporabo izdelka. Lux Faktor priporočam vsem, ki želijo imeti podaljšane in zdrave trepalnice.

Tamara:

Občutek imam, da so se trepalnice nekoliko zgostile. Opažam tudi razliko v dolžini, a sem pričakovala, da bodo trepalnice še daljše. Z mazanjem bom še nadaljevala, morda bom prijetno presenečena kasneje. Hvala za možnost sodelovanja v testiranju seruma.

Če želiš tudi ti podaljšati svoje trepalnice z serumom Lux-Factor Eyelas lahko serum naročiš TUKAJ!