Lux-Factor testna zajčica: Trepalnice so veliko gostejše, zrasle so tudi nove!

Naše testne zajčice seruma Lux-Factor Eyelash kar ne morejo skriti navdušenja nad najhitreje delujočim Lux Factorjevim serumom za rast trepalnic. Preberi, kaj ji je še posebej prepričajo, da bodo ta fantastični izdelek uporabljale še naprej

Lux-Factor testna zajčica: Trepalnice so veliko gostejše, zrasle so tudi nove! (foto: osebni arhiv) osebni arhiv
22. 6. 2016 | Promocijsko sporočilo

Samanta:

Proti koncu tretjega tedna odkar uporabljam izdelek Lux-Factor serum za podaljševanje trepalnic, so moje trepalnice postale zelo dolge, temne in "pajkaste". Zelo me veseli, ker se niso podaljšale le obstoječe trepalnice, ampak so zrasle tudi nove, zato so trepalnice sedaj veliko gostejše!

samanta

To je prvi serum za podaljševanje trepalnic katerega sem začela uporabljati in moram povedati, da ga bom sigurno še kdaj kupila, saj dejansko učinkuje! Res je morda nekoliko dražji kot navadne maskare, ampak bo naredil veliko večjo spremembo na vaših trepalnicah, saj bodo podaljšane tudi brez maskare, kar se bo sigurno opazilo, ko ne boste nosile make-upa.

samanta

Naj omenim tudi, da sem začela prijemati komplimente na račun mojih novih daljših trepalnic, še posebej se opazi, ko se nanje nanese maskaro - že en sloj zadostuje! Resnično toplo priporočam vsem dekletom, ki si želijo daljših, gostejših ter za kakšen odtenek temnejših trepalnic!

Sestavine so naravne in preverjene, ne iritirajo vaše očesne sluznice (jaz sem si ponesreči dregnila oko z aplikatorjem, vendar ni bilo nobenih posledic - niti pekočega občutka ne). Zelo uporaben izdelek!

Zala:

Opazila sem, da so moje trepalnice po končanem tretjem tednu bolj utrjene. Pri odstranjevanju make-upa opazim, da se trepalnice ne lomijo in tudi ne odpadajo.

zala

Tud na dolžini so znova pridobile. Predvsem se podaljšana dolžina trepalnic opazi pri nanašnju maskare, ki jih ta še dodatno podaljša.

Nina:

Same pohvale! Lahko rečem da sem sprva malo dvomila v izdelek in z veseljem priznam, da sem se motila, saj je učinek izjemen. 

Nina

Na slikah sicer ne vem kolikšno razliko opazite vendar so trepalnice daljše, lepše, lažje se namazžjo, se ne lepijo ena za drugo in so ob sminkanju zelo zelo lepe. Hvala za moznost testiranja! Z veseljem bom izdelek se uporabljala!

Tamara:

Opažam, da so trepalnice po treh tednih uporabe Lux factorja že nekoliko daljše. Pričakujem pa, da se bodo v naslednjih tednu še nekoliko zgostile in podaljšale. Sem že nekoliko neučakana in v pričakovanju končnega rezultata.

tamara

Klavdija:

No, pa je pred mano se zadnji teden testiranje seruma. Moram napisati, da ko takole pogledam tri tedne nazaj in s tem prvo slikico, katero sem naredila takrat, se prav lepo vidi razlika, kako so bolj goste trepalnice. 

klavdija

Zato sem se odločila, da si po končanem testiranju, le tega kupim in uporabljam še naprej, saj bom le tako lahko vzdrževala lepe, goste in dolge trepalnice.