Lux-Factor testna zajčica: Ta izdelek me je presenetil!

Testne zajčice seruma Lux-Factor Eyelash za gostejše in daljše trepalnice so nam navdušeno zaupale svoja opažanja po prvem tednu uporabe.

Zala (foto: Osebni arhiv) Osebni arhiv
8. 6. 2016

Zala:

Preden sem začela uporabljati Lux-Faktor, sem si podrobno prebrala priložena navodila. Navodila so razumljiva in opremljena s slikami. Prvi nanos Lux-Faktorja je bil nekoliko težji, vendar vsi naslednji so bili s vsakodnevnim nanašanjem lažji. Lux-Faktor si nanašam zjutraj in zvečer, na omit in očiščen obraz.

Samanta:

Najprej, da opišem sam izdelek, ki je brezbarvna viskozna tekočina, narejena iz preverjenih naravnih sestavin, katere naredijo tvoje trepalnice v roku dveh-štirih tednov bolj dolge, temnejše in močnejše (izpadajo manj). Sama sem bila na začetku nekoliko skeptična nad izdelkom, saj po navadi takšnim zagotovilom ne verjamem, ampak ta serum me je presenetil.

Zaenkrat ga uporabljam točno 1 teden, najmanj dvakrat dnevno (včasih si ga nanesem tudi popoldne), ter nekih zelo očitnih sprememb še ni, tudi zaradi tega, ker je minilo premalo časa. Rezultati naj bi se pokazali komaj po dveh ali treh tednih uporabe, zato ga vztrajno nanašam vsak dan in vznemirjena čakam prve rezultate! :)

Samanta

Naj povem tudi, da sem zaenkrat opazila le nekoliko daljše oz. "pajkaste" trepalnice - zdijo se mi bolj prožne in zdravega videza. Drugih sprememb pa še nisem zasledila.

Izdelek je res zelo nežen, sama imam zelo občutljive oči in sem tudi uporabnica leč (katerih med nanašanjem seruma ne smemo imeti v očeh), ter takoj opazim, če mi kateri izdelek draži kožo in sluznico očesa, ampak ne - izdelek je popolnoma neškodljiv in varen za uporabo. Občutek med nanašanjem seruma bi lahko opisala kot hladilen ter preprost, saj za nanos ne potrebujete več kot minuto časa dnevno, kar je super, saj se vsem vedno nekam mudi v tem hektičnem tempu življenja.

Nanos seruma je zelo podoben nanosu eyelinerja - nanesti ga moraš po liniji trepalnic, na zgornjo in spodnjo veko in paziti, da ne gre v oko (v primeru, da se ti to zgodi, takoj speri oko s čisto tekočo vodo). Meni se je enkrat zgodilo, da sem se dregnila v oko, ampak mi ni bilo nič - tako neškodljiv je dejansko tale Luxov serum za podaljševanje trepalnic. ;)

Nina:

Nina

Lahko povem, da opažam razliko, saj so trepalnice gostejše. Lahko rečem, da izdelek deluje! In komaj čakam končni rezultat! Zelo sem vesela, da ste me izbrali in sem lahko priča delovanju izdelka!

Tamara:

Tamara

Že po prvem tednu opažam razliko, ki naj bi bila vidna šele po 2-3 tednih. Trepalnice so temnejše in tudi nekoliko daljše, kar se dobro vidi na sliki. Lux Factor nanašam samo na zgornje trepalnice, ki so temnejše. Nad rezultatom sem navdušena in se že veselim spremembe v naslednjem tednu.

Klavdija:

Klavdija

Pošiljam slikico po uporabi seruma, po enem tednu. Primerjala sem slikico s prejšnjim tednom in lahko rečem, da so trepalnice malo daljše, sem pa prepričana, da bodo po 14-dnevni uporabi seruma verjetno tudi že gostejše. Se že veselim naslednjega tedna in s tem tudi rezultatov, ki sledijo.

Tedensko spremljaj njihova opažanja ob testiranju seruma Lux-Factor Eyelash. Če želiš tudi ti podaljšati svoje trepalnice, lahko serum naročiš tukaj!