Lux-Factor testna zajčica: Opazila sem prve večje spremembe na mojih trepalnicah!

Kako se testne zajčice seruma Lux-Factor Eyelash počutijo po drugem testnem tednu? Preberite njihove navdušene komentarje in si poglejte kako napreduje rast njihovih trepalnic.

14. 6. 2016 | Promocijsko sporočilo

Samanta:

Končal se je 2. teden, odkar uporabljam izdelek Lux-Factor in končno sem opazila prve večje spremembe na mojih trepalnicah!

Moje trepalnice so za odtenek temnejše, opazila sem tudi podaljšanje trepalnic in njihovo večjo voljnost. Veliko manj mi odpadajo in se lomijo, kar pomeni, da niso več tako suhe oz. jim ne primanjkuje več toliko vlage, s čimer sem zelo zadovoljna. To je prvi serum, za katerega lahko rečem, da res deluje, ampak le, če si z apliciranjem konstanten in ga res vsakodnevno redno nanašaš na svoje veke!

Priporočam ga vsem dekletom, ki imajo suhe, lomljive, kratke in ravne "azijske" (značilne za dekleta iz Azije) trepalnice, saj bodo ta dekleta opazila največjo spremembo. Seveda ga lahko uporabljajo vse, ki želijo lepše in daljše trepalnice. Zavedati se morate le dejstva, da boste morale tudi, ko boste že dosegle želeno dolžino trepalnic, terapijo ponavljati vsaj 2 - 3 krat tedensko. Serum je primeren tudi za uporabnice kontaktnih leč! (te uporabljam tudi sama)

Izpostavila bi tudi praktično uporabo in priročno pakiranje, saj se serum nanaša kot eyeliner, in vam za nanos ne vzame več kot dveh minut.

Klavdija:

No, pa je že tretji teden, odkar uporabljam serum za hitrejšo rast, ter gostejše trepalnice. Če primerjam slike od prvega tedna,s sliko iz drugega tedna je razlika zelo očitna. Se ze veselim nakupa maskare, saj bom tako še bolje povdarila njihov volumem :-)

Pred mano je še zadnji teden izziva in verjamem, da bojo rezultati še bolj vidni. Se že veselim naslednje fotografije.

Nina:

Ko primerjam fotki iz prvega in drugega tednasama ne morem oceniti kakšna je razlika. Zdi pa se mi, da so lepše in se lažje namažejo z maskaro.

Zala:

Redne uporabe Lux Faktorja sem se že navadila, prav tako tudi aplikatorja. Domači so opazili, da so podaljšane tako zgornje, kot tudi spodnje trepalnice. Sama delovanje težko opazim, saj se večkrat na dan pogledam v ogledalo. Razliko sem opazila v fotografijah, ko sem jih med seboj primerjala. Menim, da bo delovanje Lux Faktorja še bolj opazno ob koncu testiranja.

Tamara:

Med drugim in tretjim tednom ne opažam bistvene razlike v dolžini, a je definitivno vidna razlika v gostoti. Trepalnice so tudi temnejše kot so bile prejšnji teden. Pričakujem, da bodo v naslednjem tednu pridobile tudi na dolžini.