Spoznaj 5 deklet, ki bodo testirala serum za gostejše in daljše trepalnice Lux-Factor

Izbrali smo pet deklet, ki bodo mesec dni testirala najhitreje delujoči Lux-Factor serum za rast trepalnic in nas o napredku tedensko obveščale s svojimi blogi. Oglej si, kakšne so njihove trepalnice pred začetkom testiranja. 

Spoznaj 5 deklet, ki bodo testirala serum za gostejše in daljše trepalnice Lux-Factor (foto: osebni arhiv) osebni arhiv
31. 5. 2016

Cosmopolitan te je nedavno povabil, da se prijaviš na test varne in naravne formule LUX-FACTOR EYELASH, ki pospeši rast trepalnic in jih naredi občutno gostejše. Izbrali smo pet srečnic, ki so nas prepričale s svojimi prijavami. Oglej si fotografije njihovih trepalnic pred začetkom preizkušanja in tedensko spremljaj njihove zapise o tem, kako serum deluje. 

Samanta R.: (na zgornji fotografiji)

Ime mi je Samanta in prihajam iz Kopra, kozmetika me zelo zanima. Že zelo dolgo želim pisati svoj blog, ki bi bil posvečen kozmetiki in vsemu lepemu, ampak mi pri tem zmanjka motivacije oz. samozavesti za tisti začetek. S tem, da pišem za Vas, bi mi omogočili lep začetek, pa še trepalnice bi imela gostejše za poletje - kaj si punca lahko še želi boljšega? :) Razen kakšnega hudega tipčka poleti. :) Lepo Vas pozdravljam v upanju, da me izberete, izkoristila bi tudi priložnost, da pohvalim Vašo revijo, saj je super! :)

Tamara M.:

Tamara testira serum za rast trepalnic Lux Factor

Prvo srečanje z Lux Factor: presenetilo me je, da po nanosu ni bilo neprijetnega občutka na vekah. Sicer na vekah ostane prozorna plast, ki se v manj kot minuti posuši. Ko se je posušila, sem jo z vek odstranila oz. pobrisala. Prva izkušnja oz. srečanje s serumom Lux-Factor je zelo pozitivno.

Klavdija K.:

Klavdija pred začetkom uporabe seruma

To je moja slikica pred uporabo seruma za rast trepalnic. Ker imam svoje trepalnice zelo kratke in nič kaj veliko jih ni, moram za dobro slikico imeti zaprte oči. Verjamem, da se bo to kmalu spremenilo in bom okoli hodila z bujnimi trepkami.

Zala M.:

Zala si želi gostejše trepalnice

Sem Zala, študentka zdravstvene nege. Lansko poletje sem delala kot članica kabinskega osebja v letalskem podjetju. Ljudje pričakujejo od kabinskega osebja veliko, med drugim tudi urejenost. Ker z vsakodnevnim nanosom make-upa otežujemo našo kožo, trepalnice in ustnice, bi bila pripravljena testirati Lux-Factor. Menim, da bi se tako lahko izognila maskari in mojim trepalnicamnudila svež videz.

Nina P.:

Nina se veseli testiranja seruma Lux Factor

Naj povem, da sem zelo vesela, da sem izbrana za testiranje izdelka za rast trepalnic, vsak dan jih pridno negujem in opazujem, kdaj bodo začele rasti nove in s tem polepšale moj pogled in oči.

Tedensko spremljaj njihova opažanja ob testiranju seruma Lux-FactorČe želiš tudi ti podaljšati svoje trepalnice, lahko serum naročiš tukaj!