Šokirana boš!

Ste pripravljene na šok, ki vam bo valovih prežel telo in prebudil vse čute? Tukaj je nova dišava Black Opium Floral Shock in nova maskara z učinkom lažnih trepalnic THE SHOCK.

3. 2. 2017 | Promocijsko sporočilo

Šok zaradi do sedaj nevidnega

Black Opium Floral Shock, osvežujoča dišava, ki ti da energijo, šokira kot dišeča cvetlična eksplozija, ohladi kot jutranja rosa in prebudi kot prvi požirek espressa. Val čutnosti.

To je nova različica Black Opium Floral Shocka z znano, a povsem inovativno noto kave iz originalne dišave Black Opium jemlje dih z edinstveno napetostjo med vročo erotičnostjo in svežino. Nova slastna svežina note frezije, nežno zelen citrusni akord bergamotke in nežna aroma sladke hruške so oviti z močno čutnostjo zlate gardenije in absoluta pomarančnega cveta. Ta dišava, topla kot nenaden sončni žarek na okenskem steklu sredi zime, je očarljivo čutna.


Njen drzen "partner v zločinu" je Mascara Volume Effet Faux Cils THE SHOCK, šokantno gosta in nadvse seksi maskara, ki ovije trepalnice v prečudovit temni odtenek. Rezultat popolne tehnologije in natančnosti nanosa so goste, voluminozne in očarljive trepalnice.

Navdih za maskaro je gosta, črna površina mokrega, grobega asfalta.
Inovativna tekstura, gostejša od vseh dosedanjih maskar YSL Beauté, gladko drsi po trepalnicah, ne ustvarja grudic, trepalnice pa naredi dramatično voluminozne in brezhibne od korenin do konic.

Na voljo je v treh odtenkih: Noir Asphalte – prodorna mat črna; Bleu Underground – dimasto temnomodra in Bourgogne Brut – prodorna rdeče-rjava s črnimi podtoni.


Medtem ko dišava odraža subtilno čutnost, ki spominja na gladkost svile, maskara prinaša drzno in surovo intenzivnost.

 

In kdo je zaščitni obraz dišave Black Opium?

Edie Campbell, zvezda kampanj dišave Black Opium, je znova v središču pozornosti – tokrat kot zaščitni obraz nove dišave Black Opium Floral Shock Eau de Parfum in maskare Mascara Volume Effet Faux Cils THE SHOCK. A za katero Edie gre? Ko koraka v noč, zamenja svojo temno stran s svojo intimnejšo različico. Vendar pa vedno ostaja močna in neodvisna ter niti za trenutek ne podvomimo v to, da ve, česa in koga si želi. Njen odsev se lomi v ogledalih in pušča neizbrisen pečat.

Kaj pomeni beseda šokirati?

Nekaj ključnih ljudi, ki so zaslužni za ustvarjanje dišave Black Opium Floral Shock in maskare Mascara Volume Effet Faux Cils The Shock, je povedalo, kaj jim pomeni beseda "šokirati":

Kaj vam pomeni beseda »šok«?

  • Ustvarjalci dišave Nathalie Lorson, Marie Salamagne, Honorine Blanc in Olivier Cresp:
    »Pomeni inovativnost, povsem nepričakovano dišavo, nekaj, kar preseneča in nas vleče, da jo znova poskusimo! Black Opium je že ob postavitvi na trg izzvala šok z izjemno veliko količino note kave, ki je elegantno uravnotežena s cvetličnimi notami. Transgresivna dišava prinaša adrenalinsko vznemirjenje – nekaj tako znanega (kava) dobi sedaj tudi nov in nepričakovan, izjemno ženstven vidik.«
  • Caroline Nègre, direktorica Oddelka za znanstvene komunikacije, YSL Beauté:
    »Kaj bi nas pri maskari lahko šokiralo? Nekaj, kar prinaša volumen, ki podira vse meje, volumen, kakršnega prej še nismo videli. YSL Beauté je bil vedno znan po maskarah, tako da je to predstavljalo nov izziv: svet šokirati z maskaro, drugačno od vseh dosedanjih.«

Black Opium Floral Shock - Nova dišava Black Opium Floral Shock in nova maskara z učinkom lažnih trepalnic THE SHOCK