Kako do dobrega počutja? Bodi aktivna!

Zdaj je še pravi čas, da ujameš zadnji vlak in svoje telo prebudiš ter ga z vadbo pripraviš na poletje. Te zanima kako je lahko tvoja tudi super nagrada - Tomtom Bandit kamera? Beri naprej, ne bo ti žal!

4. 4. 2017 | Promocijsko sporočilo

Da bodo športni začetki lažji, smo zate pripravili izbor najnovejše kolekcije, ki bo z živahnimi barvnimi odtenki skočila s tabo v poletje. Topli pomladni dnevi so prava spodbuda za rekreacijo na prostem, za redno razgibavanje pa lahko poskrbiš tudi v telovadnici.

Zakaj moraš nujno imeti pravi športni modrček?

Nova ASICS fuzeX kolekcija športnih oblačil vsebuje posebno tehnologijo Motion Cool, ki te bo med treningom hladila. Tkanina ima na notranji strani poseben potisk, ki lahko temperaturo telesa zmanjša tudi do 2 °C. Tako bodo treningi še lažji. Pisane športne pajkice in živahne barve športnih majic dopolnjuje tudi novi športni modrček. Si vedela, da je ta najpomembnejši kos športne opreme vsake ženske? Znana vlogerka in športna navdušenka AnjaSuska je v svojem vlogu pripravila nasvete, kako izbrati pravega.

Si prepričana, da imaš pravo športno obutev?

Pravijo, da ni pomembno, katero vadbo izbereš, važno je le, da si aktivna in da ne zanemariš svojega telesa. Še bolj pomembno pa je, da za izbrano športno aktivnost, pa naj bo to tek, aerobika, bootcamp ali pa kaj čisto drugačnega, izbereš pravo športno obutev.

Novi vsestranski copat ASICS fuzeX Rush je primeren za vse vrste rekreacije, saj fuzeGEL material v podplatu poskrbi za dober odriv in hkrati zagotavlja vrhunsko blaženje, brezšivna zasnova vrhnjega dela pa izboljšuje tvoje udobje. Intenzivno ga je testirala tudi športnica, inštruktorica fitnesa in vaditeljica športnih vadb Nives Orešnik.

Obišči blog Nives Orešnik in spoznaj prednosti copat ASICS fuzeX Rush.


Z novimi ASICS fuzeX Rush copati sta lahko s tvojim najdražjim usklajena tudi v prostem času, saj novi vsestranski copat nosi enak dizajn zate in zanj. Še ena dodatna spodbuda, da si aktivna in spoznavaš nove razsežnosti športnih avantur!

Fotografiraj svojo športno avanturo in se poteguj za nagrado

Ob nakupu izdelka iz kolekcije fuzeX Rush v Intersportu prejmeš posebno širokokotno lečo, ki jo pripneš na svoj telefon.

Z njo ujemi najboljše rekreativne trenutke in jih objavi na Instagramu z oznako #run4adventure #Slovenija.

Posebna žirija bo izbrala najboljše foto avanture in jih nagradila s Tomtom Bandit kamero.