5 TOP nasvetov, kako osrečiti svojega izbranca (in ni darilo ali seks)

Se ti zdi, da sta se malo oddaljila? 

5 TOP nasvetov, kako osrečiti svojega izbranca (in ni darilo ali seks) (foto: Profimedia) Profimedia
23. 4. 2019

Nič ni nenavadno - ali celo narobe - da včasih zaradi življenja (pa naj bo to služba, šola ali kak drug projekt) svojega izbranca malo zanemarimo. In to čisto nenamenoma. A nič ni izgubljeno.

Naslednjih pet nasvetov te bo spet zbližalo z njim in vajin odnos bo spet tak, kot prej. 

#1. POSLUŠAJ GA

Vzemi si čas in ga poslušaj. Ne misli na delo, ne misli na opravke in ne misli le na to, kaj mu nameravaš ti povedati. In nikakor ga ne prekinjaj. Morda ti bo povedal kaj čuti, česa si želi, česa ga je strah. In ni dovolj, da ga poslušaš, poskušaj si tudi zapomniti, kaj ti je povedal.  In še več - upoštevaj ga.

#2. POHVALI GA

Večinoma že kar velja, da moški hvalijo, punce pa hvalo pričakujemo. Bodimo iskrene, nekaj že kar ni okej, če nas moški ne hvalijo. Kolikokrat pa me pohvalimo? Čas je, da se hvale lotimo tudi punce. Pohvali ga, da je srčkan v teh kavbojkah, pohvali kakav, ki ti ga je skuhal, zahvali se mu za klic. Neverjetno vesel bo!

#3. OBJEMI GA

Ko se naslednjič vidita, takoj stopi do njega in ga objemi, kar se da močno! Pobožaj ga po hrbtu, zanihaj ga v objemu in mu zašepetaj: Kako vesela sem, da te vidim! Nič ni lepšega kot to, da te je nekdo tako zelo vesel.

Pozor pozor: Najboljše za vajin odnos je, da te nasvete upoštevaš ves čas! 

#4. PUSTI MU prostor

Včasih si tudi moški želijo miru. Ne paničari, to ne pomeni, da te ne mara več, le baterije si mora napolniti. Pusti ga, da igra igrice, pusti ga, da gre ven na pijačo, pusti ga, da si pogleda tekmo. In mu tega ne očitaj. Hvaležen ti bo.

#5. SKUHAJ MU

Ljubezen gre skozi želodec, pravijo. In to vsekakor drži. Če si ti tista, ki redno kuha, naslednjič pripravi jed, ki jo ima najraje in je že dolgo ni jedel. V primeru, da sploh ne kuhaš, ga pelji na obrok, ki ga obožuje. Če pa nimaš časa, pa mu le prinesi čokoladko. Kdo pravi, da morajo le moški nositi čokoladke?! In čokoladko si razdelita - ena zanj in ena zate.

So ti nasveti kul? Katerega izmed teh že uporabljaš? Potem si carica. Če ne, bodi pa carica in jih začni uporabljati čim prej. Imaš to!

Še več sladkih vsebin si poglej na Sladki trenutki življenja.