ŠTUDIJA dokazuje: Če bosta spala💤 v TEM položaju, bo vajina zveza veliko BOLJŠA❤️

Študija je pokazala, da bosta zaradi spalnega položaja v članku 👇🏼 v zvezi veliko bolj povezana. ❤️

ŠTUDIJA dokazuje: Če bosta spala💤 v TEM položaju, bo vajina zveza veliko BOLJŠA❤️ (foto: Profimedia) Profimedia
12. 9. 2019

Se tudi vidva vsak večer premetavata v iskanju pravega (beri kot: nebeškega) spalnega položaja? Na Cosmu smo tokrat odkrile takšnega, ki je dober za vajino zvezo.

Očitno strastna, ljubeča in cvetoča zveza ni le odraz usodne ljubezni, pač pa tudi 'pravega' spalnega položaja, ki (tako pravi znanost) vajino zvezo lahko naredi še bolj trdno. 

Je to sploh mogoče?

Glede na novo študijo, ki je bila objavljena v reviji Springer, so pari, ki se med spanjem veliko stiskajo, v razmerju veliko bolj srečni.

Za kakšen magični položaj torej gre?

Kot je pojasnil vodja raziskave Robin Edelstein, je 'crtanje' ključ do sreče. "Ugotovili smo, da se ljudje najbolj ljubljene počutijo med crtanjem. Dokazali pa smo tudi, da je položaj, ki v razmerju ohranja 'iskrico' in zagotavlja srečo, žličkanje."

Te morda zanima: Vajin spalni položaj razkriva ČUSTVENO raven vajine LJUBEZNI

Partnerja naj bi se v tem položaju počutila najbolj varna, prav tako pa naj bi totalno na minimumu bili tudi njuni stresni hormoni.

Rezultati raziskave temeljijo na spletnem vprašalniku, ki ga je izpolnilo 514 sodelujočih (med njimi 338 žensk). Na vprašalniku so morali med drugih odgovoriti o tem, koliko časa s partnerjem namenjata 'crtanju', in v kakšnem položaju navadno zaspita.

Rezultati nakazujejo, da spanje v 'žliki' ne vodi le do boljšega razmerja, pač pa tudi do bolj intimne veze med partnerjema.

No, kako pa vidva spita? 😉

Fotografije: Profimedia

Povzeto po TEM članku

Preberi še: Ženske iskreno o tem, zakaj NE PRENESEJO fanta najboljše prijateljice (in kako s tem 'živijo')

Priporočamo tudi: Te je že kdaj kakat med zmenkom? Preveri, kaj se je zgodilo naši bralki 🙊