TI znaki razkrivajo, da te bo zelooo kmalu zasnubil

Če si z nekom že lep čas in gre zveza v pravo smer, je logično da razmišljaš o tem, kdaj se bo zgodil naslednji korak (beri zaroka). Seveda vse ob svojem času, a spodnji znaki razkrivajo, da je posebni trenutek morda tik pred vrati.

TI znaki razkrivajo, da te bo zelooo kmalu zasnubil (foto: Profimedia) Profimedia
24. 5. 2021

1. Nenadoma ga zanima tvoj nakit in tvoj okus za nakit

Verjetno ga do sedaj tvoji prstani, pa so lahko to dragocena dediščina, ali pa zgolj kič iz priljubljene trgovine, niso kaj posebno zanimali.

Če pa te bo kar naenkrat začel spraševati o stilu, ki ti je ljubi, ali o tem, kateri od številnih prstanov je prav kateremu prstu, potem lahko sklepaš, da je nek razlog za vsemi temi vprašanji.

Konec koncev te ne more presenetiti z zaročnim prstanom, če ne ve, kakšnega kupiti.

2. Pazljiv je na svoje finance

Seveda so zaročni prstani precej dragi in zato je včasih potrebno malce varčevanja. Poleg tega pa če rečeš 'DA', je pred vama še cela poroka, ki prav tako ni poceni.

Mogoče bo predlagal, da danes raje ostaneta doma kot pa gresta na večerjo v vajino najljubšo restavracijo, mogoče celo preskoči jutranjo kavo v najljubšem lokalu in si jo raje pripravi doma - kakorkoli že, če je bolj pazljiv glede svojega denarja, potem morda varčuje za nekaj pomembnega.

3. Svojo pozornost usmeri tudi na tvoje prijateljice in družino

S poroko se nekako priženita tudi vajini družini in če zadnje čase daje še poseben poudarek dobrim odnosom s tvojo družino in prijatelji, se verjetno želi z njimi malce bolj zbližati.

Če si dopisuje s tvojo prijateljico in je glede teme pogovora precej medel, se lahko dogovarja tudi o podrobnostih in pripravi zaroke!

4. Manj časa preživlja s svojimi prijatelji in več časa s tabo

Vsaka oseba ima neka rutinska druženja s prijatelji - to je lahko poker večer, igranje igric in podobno. Če bo začel ta tedenska druženja izpuščati, se je morda naveličal 'samskega' življenja in si želi, da vajino razmerje napreduje na naslednjo stopničko.

5. Ko govori o prihodnosti, uporablja zaimek 'midva'

Če govori o načrtih za naslednji dopust, ali pa o nakupu avtomobila, bodi pozorna na to, ali govori 'jaz bom šel ...', 'jaz bom kupil ...', ali reče 'midva bova ...'.

Mogoče se ti zdi to majhna podrobnost, ki pa lahko veliko razkriva. Če, ko govori o prihodnosti, uporablja zaimek 'midva', potem pomeni, da te vidi v prihodnosti z njim.

6. Zanima ga tvoje mnenje o otrocih in družini

Tema 'otroci' zna biti kar malce kočljiva na začetku razmerja, ko se bojiš, da bi svojega partnerja prestrašil z odgovorom, ampak v nadaljevanju pa je to ena izmed zelo pomembnih tem, ko razmišljaš o skupni prihodnosti.

Če te partner kar naenkrat bolj podrobno sprašuje, koliko otrok (ali če sploh), želiš imeti, potem vsekakor razmišlja o vajini prihodnosti, kjer se verjetno nahaja tudi zaroka. 

7. Kar naenkrat ne smeš več pospravljati njegovih stvari

Če pravi, da bo odslej sam pospravljal svoje stvari in oblačila, je povsem verjetno, da ne želi, da 'stikaš' po njegovih stvareh. Morda ima med puloverji in majicami celo skrivno mesto za zaročni prstan, ki samo še čaka na pravi trenutek.

8. Vsi njegovi prijatelji so zaročeni ali poročeni

En dan smo vsi samski, že naslednji pa so vsi tvoji prijatelji že poročeni, zaročeni ali pa imajo celo že otroke.

Če so vsi njegovi, ali pa vajini prijatelji že naredili nek pomemben korak v vezi, potem morda že čuti pritisk, da sta vidva naslednja.

Seveda to, da so vsi vajini prijatelji poročeni, ni obveza, da se morata sedaj poročiti tudi vidva, ampak je pa zanimiva tema, ki mu morda da za misliti

Predvsem ostani mirna in ne ustvarjaj dodatnega pritiska, da se mora tvoja želja zgoditi danes! Ne prehitevaj in mu pusti, da naredi ob svojem času in v svojem slogu.

Če se obdobje pričakovanja še kar vleče in vleče, imaš čez čas lahko odkrit pogovor o tem, kako si predstavlja vajino prihodnost in o vajinih željah.

Vsekakor pa ne pozabi, da sta v razmerju vedno dva in da je ljubezen eno veliko prilagajanje drug drugemu. Vsekakor pa držimo pesti, da se tvoj dan najlepših sanj zgodi čim prej!

Pripravila: Tjaša Kokalj Jerala
Vir: The List

PREBERI ŠE: Zunaj prve podrobnosti s POROKE Pippe Middleton! in Kaj resnično pomeni ljubiti?

Priporočamo tudi: Najboljši recept za srečno dolgoletno partnersko zvezo in Pravi poročni planer (pripravljen, da si ga natisneš na svojem tiskalniku)