Znaki, ki kažejo, da je tvojemu partnerju res lepo v seksu s teboj!

Pozorna bodi tudi na jezik njegove telesne govorice!

Znaki, ki kažejo, da je tvojemu partnerju res lepo v seksu s teboj! (foto: Unsplash.com/Parker Whitson) Unsplash.com/Parker Whitson
25. 3. 2018

Nisi prepričana, da v seksu s teboj uživa? Seks terapevtka Denise Knowles je za Cosmopolitan UK razkrila znake, ki kažejo na to, da mu je resnično lepo:

1. Stisne te k sebi

Če se nekdo stiska k tebi ali tebe stiska k sebi, je to zagotovo znak, da uživa. Kot, da bi ti govoril: "Ja, še si želim". A bodi pozorna, morda hoče na ta način le spremeniti položaj!

2. Njegovi obrazni izrazi so izraziti

Ljudje ob užitku težko nadzorujejo svoje obrazne izraze. Ti se od človeka do človeka razlikujejo - nekdo je morda celo videti, kot da bi trpel, a v resnici izjemno uživa. Če svojega partnerja dobro poznaš, boš zlahka prepoznala, kaj v resnici pomenijo njegovi izrazi.

3. Flirta s teboj

S teboj neprestano flirta, se te dotika in te poljublja (tudi ko ne seksata). To zagotovo pomeni, da v seksu uživa! Nekateri ljudje pa imajo radi zasebnost, zato ne skrbi, če ti javnosti neprestano ne izkazuje naklonjenosti. 

4. Zvoki užitka

Vedno moraš jemati v zakup, da se ljudje med seboj razlikujejo. Če nekdo med seksom kriči, še ne pomeni, da uživa in obratno. Spoznavanje svojega partnerja bo trajalo nekaj časa ...

5. Po seksu se družita

Po seksu ležita skupaj, se pogovarjata in crkljata. Če nekdo takoj po seksu vstane in odide, lahko to pomeni, da v seksu ni najbolj užival. Seveda pa to ni pravilo. 

6. Gleda te v oči

Očesni kontakt med seksom nakazuje na zaupanje in užitek. Mogoče pa je, da ima partner težave s samozavestjo in zato umika pogled, to pa nima nobene povezave s tem, da ne bi užival.

7. Doživi orgazem

Misliš, da moški uživa le, ko doživi orgazem? Ravno nasprotno, tudi če ga kdaj ne doživi, še vedno lahko neznansko uživa! Pomembno je, da seksa, ki se ne konča z orgazmom, ne dojemaš kot nekaj slabega.

8. To ti pove na glas 

Čeprav lahko veliko razbereš iz njegovih dejanj in mimike, je še vedno najbolje, da se iskreno pogovorita. Zaupajta si svoje fantazije in seks ne bo nikoli dolgočasen. Povej mu, če bi rada poskusila kaj novega, pa tudi če ti nekaj ne prija več tako kot včasih.

Vir: Cosmopolitan.com/uk
Fotografija: Unsplash.com/Parker Whitson

Preberi še: Tako je v resnici videti zakon BREZ seksa (iskrena izpoved 45-letne ženske)

Priporočamo tudi: FOTO: Indira Ekić in Matic Kolenc kar žarita od ljubezni, na kar kažejo tudi njune najnovejše skupne fotografije!