Znaki, da je pravi: Strast in poželenje!

Se ponoči odpravljaš spat z dvomi, ali je ta, ki spi poleg tebe zares pravi partner zate, ker ob njem ne čutiš srčnih bolečin in hormonske norije? Če je tako, si nikar ne zatiskaj več oči.

Znaki, da je pravi: Strast in poželenje! (foto: shutterstock) shutterstock
15. 2. 2012

Priporočamo ti, da prisluhneš lastni intuiciji. Takoj zdaj!

Globoko v svojem srcu namreč veš (in čutiš), da ljubezen pač ne more biti popolna brez tiste trohice nečesa, kar imenujemo poželenje. Tisto nekaj, ki se kaže kot stapljanje ob zvoku njegovega glasu, počenjanju neumnosti zgolj zato, da bi se mu lahko približala.

Resnici je velikokrat težko pogledati v oči, še zlasti zaradi dejstva, da je lahko posledica soočenja z njo strto partnerjevo srce. Toda vztrajanje v statusu quo bo le podaljševalo tvoje nezadovoljstvo.

Ne glede na dolžino vajinega razmerja si poskusi odgovoriti na vprašanje, ali si tvojega moškega še vedno želiš tako kot, na primer, drage čokolade. Tega ne tako pogostega, izjemno močnega in nedoumljivega dejavnika poželenja skratka nikakor ne gre spregledati.

Če ga ne občutiš, pripada partner nekomu drugemu. In ti prav tako.

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri